Geçtiğimiz sezonu 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de süphesiz önümüzdeki sezon epey bir değişiklik olacak. En temel değişiklik takımın başında Jorge Jesus'un olması.

Geçtiğimiz sezonu 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de süphesiz önümüzdeki sezon epey bir değişiklik olacak. En temel değişiklik takımın başında Jorge Jesus'un olması. Ekibi ile birlikte güçlü bir teknik heyet oluşturan portekizli teknik adamın yeni sezonda neler katacağı merak konusu.

Transfer döneminin açılmasıyla beraber 3 transfer ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe Bruma, Emre Mor, Lincoln'u kadrosuna kattı. Takımdan ayrılacak oyuncuların ise Avusturya kampı sonrası belli olması bekleniyor ve bundan sonra defansıf orta saha, forvet, sol bek, kaleci ve kanat oyuncusu planlaması mevcut. Bütçenin büyük bölümünün forvet transferi için harcanması planlanmakta. Bazı oyuncuların durumu belirsiz kamptaki performasnları bunda belirleyici olacak. Samatta, Valencia, Luiz Gustavo, Max Meyer, Novak, Tisserand gibi oyuncuların yeni sezonda olmama ihtimalleri oldukça yüksek bunların dışında geçtiğimiz sezon yüksek performans sergileyen oyuncularıda izleyen kulüpler var ve süpriz oyuncu satışları olabilir.

Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Sırbistan ekibi Patizanı Valencia'nın golü ile 1-0 mağlup eden Fenerbahçe sırası ile 6 Temmuz'da Fehervar 10 Temmuz'da Hull City ile hazırlık maçları yapıcak ve Yeni sezon öncesi hazırlık kampını sonlandırıp ilk resmi maçı olacak olan Dinamo Kiev mücadelesi ile sezonu açaçak.