Fenerbahçe yeni sezonu açtı. Milli takımda olan oyuncular dışında yeni transferleri ile birlikte Samandra Can Bartu tesislerinde sezonun antrenman programının ilk etabı gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe yeni sezonu açtı. Milli takımda olan oyuncular dışında yeni transferleri ile birlikte Samandra Can Bartu tesislerinde sezonun antrenman programının ilk etabı gerçekleştirilecek. Her sene olan Topuk Yaylası kampı ise bu sezon hazırlıklarında olmayacak.

Kadrosuna Lincoln Henrique ve Bruma'yı katan Fenerbahçe bu süreçte 2 hazırlık maçı yaptı. Bu mücadelelerden Shkupi ile 2-2 berabere kalıp Tirana'yı ise 4-0'lık sonuçla geçti. Yedek oyuncuların yüksek süreler aldığı bu hazırlık maçlarında Shkupi karşısında 22 farklı oyuncusuna şans veren sarı lacivertlilerde yeni transfer Lincoln ve Muhammed Gümüşkaya takımının gollerini atan isimler oldu Berisha ve İsmail Yüksek ise asist yapan isimlerdi. Samandra Can Bartu tesislerinde oynanan ikinci hazırlık maçında ise Tirana karşısında 4-0'lık galibiyet elde eden Fenerbahçe'de golleri Berisha,Novak,Pelkas ve Samatta'nın ayağından buldu. Asist üreten isimler ise Lincoln (2), Valencia ve Burak Kapacak oldu.

Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesinde Dinamo Kiev ile eşleşen Fenerbahçe ilk maçı 20 Temmuz'da ikinci maçı ise 27 Temmuz tarihlerinde oynayacak. Bu maçların anlamı elbette büyük ve bu maç öncesi 3 hazırlık mücadelesi oynanacak bunların ilki 2 Temmuz tarihinde Partizan ile ikincisi 6 Temmuz'da Mol Fehervar ve 10 Temmuz'da Hull City ile oynayacak.