Düşman bir kardeş mi, iyi bir müttefik mi?

İki kadim düşman; Rumlar ve Persler!

Persler; Şii yönetimindeki İran!

Rumlar; Ortodoks Hristiyanlar! Merkezi Rusya!

Madem bugün Ortodoks yönetimin en büyüğü Rusya'dadır. O zaman Rum denildiği zaman, insanın aklına ilk olarak 2. dereceden de olsa Rusya gelir. Peki en kalabalık Rum nüfusu değilde Ortodoks nüfusunu barındıran ülke Rusya ise; otomatikten Rumların da sahibi oluyor! Bunu da balkan savaşlarında ve I. Dünya Savaşlarında görüyoruz.

Peki Ruslar, bugüne kadar, kimlere sahip çıktı ve kimlerle savaştı?

Günümüzdeki Katoliklerle, Ortodokslara bakalım!

Katolik, Kapitalist Avrupa ve Amerika; Ortodoks, Rum ve Rusya güçleri...

Hiç bitmemiş bir savaşın aktörleri...

Rusya Afganistan'a saldırdı, Çeçenistan'a saldırdı, İslama karşı olan her türlü terör örgütüne destek verdi, şu an büyük terör örgütü olan İran'a hâlâ destek veriyor!

Öte yandan da bizimle iyi geçinmeye çalışıyor! Bizimle iyi geçinmeye çalışmasının sebebi elbetteki "Türkiye'yi seviyor!" anlamına gelmiyor! Bunun bir pazar olduğunu hepimiz biliyoruz. Ekonomisinin Akdeniz'den ve Türkiye'den geçtiğini bildiği ve her taraftan eli kolu bağlandığı için Avrupa'da da sınırlar çekildiği için Katolikler tarafından!

Rusya otomatikman çareyi Türkiye'ye yakınlaşmakta buluyor.

Ama ne hikmetse kadim düşmanı ve şimdiki yeni dostu İran'dan da vazgeçmiyor! Neden? Çünkü amaçlarından biri de Orta Doğu'ya açılmaktır ve bunun en büyük kapısı da İran'dır.

Ermenilere yardım ediyor! Çünkü Ermeniler de Ortodokstur! Peki Ermeniler açlıktan ölürken, sefalet içinde yaşarken; Katolikler neden Ermenilere yardım etmez de Türkiye ile mücadelesinde Ermenileri tanır?

Ermeniler, Katoliklerin düşmanı ama Ermeniler; Müslümanlara düşmanken dostu olur! Sadece ortak düşmanda birleşirler!

Gelelim Rusya'ya ...

Rusya'daki samimi Müslüman sayısı, İran'dakinden fazladır!

İran'da bugün 50 milyon insan var ise; Rusya'da da 100 milyon insan var ise; Rusya da samimi Müslüman sayısı 20 milyon İken; İran'da 2 milyondur.

Bu noktada Rusya'mı daha fazla Müslüman, İran mı?

Gün gelecek "Doğunun en büyük İslam ülkesi hangisidir?"denildiği zaman cevap hiç şüphesiz ki; "Rusya" olacaktır!

Dünyanın en büyük İslam Üniversitesi Rusya'nın desteği ile Rusya'da yapılıyor! Hem de Diyanet İşleri Başkanlığı önderliğinde!

Haçlı seferlerinden tutun da Bizans'a varıncaya kadar, dünyada İslamın en büyük düşmanı olan Ortodokslar; Balkan Savaşlarında o kadar Türk Askerini katleden Rusya, nasıl olur da merkezinde bir İslam Üniversitesi kurulmasına müsaade eder?

Peki, bu kadar İslam ülkesi varken, bu üniversite neden oralarda değilde, Rusya'da yapılıyor?

Dikkatinizi çekerim, Rusya'da FETÖ'nün bir okulu dahi yoktur! Rusya FETÖ tehlikesini görür görmez ülkesinde okul açmasına müsaade etmemiştir! Bütün Türk ülkelerinde, Afrika ülkelerinde ve kapitalist ülkelerde okulları var iken; neden Rusya'da açılmış tek bir okulu yok?

Rusya, Putin'den meydana gelmiş bir ülke değildir!

Biz boğazları 2023'te kapatıyoruz! Buna en çok karşı çıkacak ülkenin Rusya olması gerekirken; (Çünkü Rusya'nın boğazlara açılan başka hiç bir deniz yolu yok!) hiç sesini çıkartmıyor! Ama Avrupa çıldırıyor! Hem de kendilerinin boğazlara kıyısı bile yokken!

Ege'den gitsene! Zaten senin Ege'den gitmen lazım, senin boğazlara başka bir yerden inme şansın yok!

Boğazlara inecek kaç ülke var? Bulgaristan, Ukrayna, Kırım, Rusya, Gürcistan! Bu kadar kıyısı olan ülkenin ticareti başka çıkış yolu olmadığı için bu boğaza muhtaç!

Biz, "Boğazları 2023'te kapatacağız, Kanal İstanbul'u kuracağız!" demişiz.

Boğazlarla hiç işi olmayan Amerika oradan bağırırken; Rusya dibinde, ses çıkartmıyor!

Peki, İslam Üniversitesinden mezun olan bir Rus, nerede görev yapacak? Her yıl mezun olan (diyelim ki 2000 kişiden) bir devlet başkanı, bir bakan, bir milletvekili çıkmama ihtimali var mı?

Şimdi biraz geriye gidip, ülkemizden örnek verelim!

Yabancı bir ülkenin, mason okullarında okuyup ta bu ülkede başbakanlık yapmadılar mı? Bu ülkenin Müslüman halkı, masonlarla yönetilmedi mi bir zamanlar?

Bu yöneticilerin kimliğinde Ortodoks yada Katolik yazmıyordu. Öldüklerinde hepsi de camiden gömüldü.

Halkı Müslüman olan bir ülkeyi, Hristiyan inancıyla yönettiler! Darbeyi yapanlar, 28 Şubatta tankları yürütenler mason değil miydi? Bunları ben söylemiyorum, tarihi belgeleri var!

Peki aynısını Rusya'da Müslümanlar yaparsa ne olur?

Bu masonlar, İttihak ve Terakkiyi kuracak, Abdülhamit Han'ı devirecek, yeni bir yönetim şekli kuracak, sonra halkın (o dönem) % 100 Müslüman olduğu bir ülkede; Hristiyan inancına dayalı, onların kılık kıyafeti ve alfabesiyle, onların eğitim sistemiyle; halkı eğitip, yönetecek!

Onlar, bunu yapabildi de; biz neden bunu Rusya'da yapamayalım?

Avrupa, biz yakınlaşmayalım diye elinden geleni yapadursun! Biz Ruslarla bir birleşelim, görün bakın Avrupa'nın tozu kalıyor mu?

(Sözde) dindaşlarımıza bakın! Hepsi ısıracak bir köpek şeklinde bekliyor!

Müttefiklerimize bakın! Ülke çıkarları doğrultusunda aynı masaya oturabiliyoruz!

Şimdi iyi bir müttefik mi, yoksa dişini çıkarmış bir kardeş mi?

İyi bir müttefik, kötü bir kardeşten her zaman iyidir!