Dürüst olun!

Bu iş yetki metki meselesi değil, düpedüz siyasi tavır!.

Eğer CHP’li Deniz Baykal’a izin veriyor, ama AK Parti hükümetinin Adalet Bakanı ve Ekonomi Bakanına izin vermiyorsanız, bu bir çifte standarttır!

O zaman hiç boş yere, bahane bulmaya çalışmayın…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, darbe girişimin ardından 31 Temmuz'daki “Demokrasi Mitingi”ne video-konferans sistemiyle katılmasını engellediniz…

Mahkeme kararıdır, biz yargıya karışmayız, dediniz, ama PKK’lı terörist Murat Karayılan’ın yarım saat boyunca video-konferansla katılımına ses çıkarmadınız!…

Bakan Bozdağ ve Bakan Zeybekci’nin katılacağı toplantıları belediyeler iptal edince bu kez, biz belediyenin kararına karışamayız dediniz!..

İpin ucunu iyece kaçırdınız, kimi Alman parlamenterler işi, Türk Hükümet yetkililerine Almanya’ya giriş yasağı konulmasına dek vardırdılar!...

Avusturya Başbakanı Christian Kern ise daha da ileri giderek, Türk politikacılara Avrupa çapında miting yapma yasağı getirilmesi çağrısında bulunmakla kalmadı, Türkiye ile sürdürülen AB müzakerelerinin bitirilmesine, AB uyum yasaları kapsamında verilmesi öngörülen 4.5 milyar Euro yardımın da iptal edilmesine dek vardırdı!..

2008 ve 2014 yılları arasında Recep Tayyip Erdoğan’ın coşkulu mitinglerine ses çıkarmayan Almanya, neden bugün böyle davranıyor?

Ne oldu da başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkeleri Cumhurbaşkanı ve Hükümet üyelerine karşı böyle yasakçı bir tavır alıyorlar?

Gerekçe demokrasi; Türkiye’de demokrasi ve basın özgürlüğü yok diyorlar!!!...

Bu gerekçeyi bir an için kabullenelim:

Peki PKK, demokratik bir örgüt mü?

Uyuşturucu ticareti yapan, gençlerimizi ve gençlerinizi zehirleyen bu terör örgütü, demokrasiyi mi savunuyor?!..

13-14 yaşındaki çocukların eline silah tutuşturan bu örgüt, demokrasiden yana mı?!..

Görüş ayrılığı nedeniyle kendi militanlarını infaz eden bu örgüt, demokrasi sembolü mü?!..

Eğer değil ise nasıl oluyor da bu örgüt 2016 yılında 12’si büyük salonda, 68’i de otellerde olmak üzere 80 toplantı yapabiliyor?!..

Nasıl oluyor da 2017’nin daha ilk iki ayında 3’ü büyük salon, 7’si otellerde olmak üzere 10 toplantı düzenleyebiliyor?!..

Kıvırtmayın, dürüst olun!..