DÜNYA SAVAŞI-7

    6-Batı, son olarak da 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ’cü terörist hainleri kullanarak darbe, işgal, istila, iç savaş, kaos ve buna bağlı olarak Türkiye’ye BM ve NATO aracılığı ile askeri müdahale planını devreye sokmak istedi. Hedef belli idi. Türkiye’ye Irak ve Suriye gibi müdahale etmek ve Ülkeyi parçalamaktı. Ama olmadı. Yine başaramadılar. Hevesleri kursaklarında kaldı. Cumhurbaşkanı, Hükümet ve Milletin Kuvayi Milliye ruhuyla kararlılığı ve kahramanlığı sayesinde darbe ve işgal püskürtüldü, Türk/Türkiye Milleti işgalci ve darbecilere ve onların arkalarındaki Küresel hegemonyacılara tarihi ve unutulmaz bir darbe indirdi. Millet bu işgal ve darbeye karşı verdiği 2. Kurtuluş Savaşında 248 şehit verdi, 2193 vatan evladı da gazi oldu. Yani Batı yaşanan bu süreçte Milletimize karşı FETÖ, PKK, DHKP-C, DEAŞ.. maşa ve köpeklerini dönüşümlü olarak, bazen de eşgüdümlü bir şekilde kullandı, Devletimizin üzerine saldı.

    Batı, bütün denemelerinde de Türkiye’de başarısız oldu, kirli emellerini gerçekleştiremedi. Batının maşası ve piyonları PKK, FETÖ, DHKP-C … imha edilmiş, şu anda da içerde ve dışarda kökünden sökme operasyonları tüm hızıyla sürdürülmektedir. Tüm bu operasyonların, Türkiye’yi dizayn etme eylemlerinin amacı, Türkiye’ye yön vermek, Batı çıkarları ekseninde tutmak, söz dinlemeyen yönetimi ve Hükümeti alaşağı etmek, baskı altında tutmak, Irak ve Suriye’deki planlara Türkiye’yi razı etmek, Türkiye’nin Batı’ya kayıtsız biat etmesini sağlamaktır.

    • 7- Türkiye’nin güneyi, İslam Dünyası ve Arap Ortadoğu’su ile kara bağlantısını kesmek için Kuzey Irak ve Kuzey Suriye’de, Akdeniz’e açılan bir terör koridoru oluşturmak. PKK/PYD/YPG/YPJ/SDG terör örgütü vasıtasıyla oluşturulacak bu koridorda İsrail’e kardeş, kukla bir terörist Kürtçük devleti kurmak hedeflenmektedir.
    • 8- Irak ve Suriye’den sonra Türkiye’nin hedefe alınarak, Ülkemizi etnik ve mezhep temelli çatışmalar ile terör üzerinden bölmek, parçalamak, müdahale etmek; kaynaklarını iç etmek, sömürmek ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde Batı’ya kukla, İsrail’e kardeş terörist bir Kürtçük devleti daha kurmak.
    • 9- Irak, Suriye, Lübnan, Ürdün, Yemen hattında, Müslümanlar arasında sonu gelmez bir mezhep savaşı için, Şii hilali meydana getirmek.
    • 10- Hristiyan Haçlı zihniyetine sahip sömürgeci Batı Hristiyanlık kaynaklarına ve dini öğretilerine dayanarak Babil bölgesinde çıkacak 3. Dünya savaşı ve kaos durumunda İsa-Mesih’in dünyaya tekrar gelerek savaş sonucunda Babil ve Ortadoğu’ya hakim olarak dünyaya tekrar barış ve huzurun geleceğine inanmaktadırlar. Bunun gerçekleşmesi için de bölgede bir an önce 3. Dünya savaşının çıkartılmasını temin etmeye çalışmaktadır. Yani amaç Irak, Suriye ve Türkiye’yi parçalamak, bölgeyi kan gölüne çevirmek, 3. Dünya savaşı çıkarmak ve sonucunda bölgeye hakim olarak kendi çıkarlarını daima gözetecek tek dünya imparatorluğu kurmaktır.