Dünyada hayatı durma noktasına getiren Corona virüsü hızlı bir şekilde yayılıyor. Son verilere göre salgın dünyada 200 bini geçkin vaka sayısına ulaştı. Türkiye’de Sağlık bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın açıkladığı vaka sayısı bugün itibarı ile 191. Vefat eden sayısı ise 3 olarak açıklandı.

Dünyada hayatı durma noktasına getiren Corona virüsü hızlı bir şekilde yayılıyor. Son verilere göre salgın dünyada 200 bini geçkin vaka sayısına ulaştı. Türkiye'de Sağlık bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın açıkladığı vaka sayısı bugün itibarı ile 191. Vefat eden sayısı ise 3 olarak açıklandı. Tedbiri elden bırakmamak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi de 3 hafta boyunca evden çıkmamak gerektiğini doğru buluyorum. Burada takdir edilmesi, ödüllendirilmesi gereken sağlık çalışanı ordusu olduğunu da unutmayalım.

En büyük risk altında başta doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının olduğunu gözlemliyoruz.
Bugün Meclis konuşmasında Bakan Fahrettin Koca, başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık personelimizin verdikleri mücadeleye karşı hak ettikleri itibarın milletimizin nezdinde yerini biliyorum ve "sadece fedakarlık duygularına yönelik motivasyon yetersiz buluyorum" sözünü alkışlıyoruz.

Bir doktor eşi olarak ne şartlar altında görev yaptıklarını çok iyi görüyor ve biliyorum. Güvence altına alınmaları ve sosyal ekonomik olarak ödüllendirilmelerinin ve desteklenmelerinin yerinde olacağını kanısındayım.

Buradan ben de hepsine minnet ve şükranlarımı iletiyorum.