Doğrudur, bu yüzden 31 Mart önemli..

Haber şöyle: “Ortadoğu merkezli yayın yapan Middleeastmonitor, İslâm ülkelerinde demokratik seçimlerle başa gelen İslâmî partilerin nasıl iktidardan indirildiğine dair günümüze ışık tutacak bir makaleye yer verdi. Makalede; ABD'nin, menfaatlerine zarar vereceği endişesi ile demokratik yollarla başa gelen İslâmcı partileri, nasıl iktidardan indirdiği ve işbaşındaki darbe yönetimine verilen destek sorgulandı. Makalede, “İslâm dünyasında serbest seçimler, İslâmcı zafer anlamına gelir” yorumunda bulunuldu..” (Kaynak: Yeniakit)

Aslında Mısır’daki Mursi örneğinde yenilgi (mağlubiyet) ortaya çıksa da Türkiye’de Erdoğan örneğinde büyük bir galibiyet yaşandı..

Tüm ABD – İsrail kirli planlarına rağmen (Gezi ve 15 Temmuz) Türk milleti liderini korudu, demokrasisine sahip çıktı ve galip geldi..

Allah, azimle çalışan, sebat eden kullarına bilmedikleri ve görmedikleri cihetlerden yardım eder. Fetih Sûreleri (Fetih, Nasr) ve diğer Sûrelerde geçen fetih âyetleri bunun müjdesini verir.

Türkiye Ak Parti ve karizmatik lideri Recep Tayyip Erdoğan ile iyi bir rüzgar yakaladı. Gerçi bu rüzgarın kıymeti tam olarak bilinemedi ama yine de ümidimi kesmiş değilim. Bu yüzden bu satırları seçim öncesi min gayr’i haddin bir “son ihtar” olarak yazdığımızı kabul buyursunlar.

Muhterem okurlarım, 31 Mart seçimleri fevkalâde mühim.. Küsmüş olabilirsiniz, soğan - patates falan derken “ekonomi tepetaklak oldu” diye öfkelendirilmiş de olabilirsiniz.. Lâkin iyi düşünmeniz gerek!..

Refah Partisi’nin başına neler geldiyse hemen tıpkısı Ak Parti’nin başına da geldi... Yari aynı çorabı merhum Erbakan hocanın başına örenler, Recep Tayyip Bey ve arkadaşlarının başına da ördüler..

Kimse dün dost iken bugün düşman falan ilân edilmedi. Bülent Arınç, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu... Bu isimler ne yaptılarsa kendileri yaptı ve malesef düşmana büyük kozlar verdiler...

Fethullah Gülen denilen hain de dün dost listesinde değildi aslında.. Dün büyük bir camianın başında idi ve her siyasi parti gibi Ak Pardi de popülizm yapmak zorundaydı, oy tabanı olarak gerekliydiler..

Olay bundan ibarettir. Hem o günlerde CHP de Fetullah hainine hayli şirinlik yapmadı mı? Gün geldi, devran döndü FETÖ’nün hainlikleri ortaya serildi ve fakat seçimlere girerken Kılıçdaroğlu ve avanesi hálâ şirinlik yapıyorlar (gûya) çaktırmadan...

Aslında millet irfanı herşeyin farkında... HDP(KK) ile kolkola bir ittifak kurdular. IYI parti de CHP de HDP’ye toz kondurmuyor ve ittifakın içine hafiyyen aldılar, zahiren aldıkları bölgeler de var!

HDP ile ittifak halindeler ve FETÖ ile de irtibatlı hareket ediyorlar. Herkesi kör, âlemi sersem sanmasınlar...

31 Mart’a çok az kaldı... Şimdi bunlar va yandaşları koro halinde Ak Parti ve Erdoğan’a çemkirip duracaklardır. İftiraların bini bir para olacak, “tutmasa da izi kalır” stratejisi uygulanacaktır.

Şimdi küskünlük ve burukluk zamanı değildir. Şimdi hainler ittifakına cumhur olarak yumruğu indirme zamanıdır. Öyle ki bir daha yerlerinden doğrulamasınlar.

Sonra biz “kol kırılır yen içinde” der, bir birimize en sert tenkidleri yapar, Allah’ın izniyle de yamulanları doğrultuluruz..

Unutmayın, heriflerin söylediği gibi, İslâm dünyasında seçimler, İslâm’ın zaferi demektir...