Bir evvel ki yazım da sözüm ona Müslüman ve aynı zaman da yerli ve milli bir platform olan D-smart’ı kaleme aldım.  Başlığa baktığınız an göreceksiniz ki ‘’ Yerli ve Milli ‘’olmayan discovery gruba bağlı ve dolayısıyla Müslümanlığından ise söz etmenin namümkün olduğunun da altınız çizeceğim bir kanalı kaleme alacağım.

Bir evvel ki yazım da sözüm ona Müslüman ve aynı zaman da yerli ve milli bir platform olan D-smart'ı kaleme aldım. Başlığa baktığınız an göreceksiniz ki '' Yerli ve Milli ''olmayan discovery gruba bağlı ve dolayısıyla Müslümanlığından ise söz etmenin namümkün olduğunun da altınız çizeceğim bir kanalı kaleme alacağım.

Yukarıda ki açıklama ve anlamlı ayracı yaptıktan sonra '' Müslüman mahallesinde salyangoz satmak '' Yani, bir şeyi ona gereksinim duymayacak olan çevreye götürmek anlamını taşıyan deyim ile devam etmek istiyorum. Bu deyimi özellikle seçtim zira bir kanal ve üstelik batı menşei olan bir kanal, Müslüman mahallesinde bütün Müslüman kanallara kültür nedir, kültür yayıncılığı nedir ve nasıl olmalıdırın canlı canlı dersini vermektedir.

Üstelik bütün bunları yaparken bir dakika dahi müstehcen yayına tenezzül etmeksizin, erotizm konusuna zerre kadar prim vermeksizin, salt bilgi, kültür ve eğitim odaklı bir yayın sergilemekte ve az evvel de söylediğim gibi Müslüman mahallesinde babalar gibi salyangoz satmaktadır.

Mesele sadece salyangoz satması meselesi de değildir. Bu satışı yaparken nahoş bir intiba bırakmak şöyle dursun hayli naif, nazik ve insan odaklı bir pazarlama metodu sergilemesinin yanı sıra, bizler de bu ürünü almak ve kullanmaktan yana bir nebze de olsa yüksünmüş durumda değiliz.

Birbirinden farklı ve birbirinden anlamlı programları ve her birinde ayrı bir eğlence ayrı bir deneyim ve elbette bilgi içeren programları ile DMAX, bu coğrafyanın yıllardır gereksinim duyduğu televizyon yayıncılığına dair açlığına gem vurmuş durumdadır.

Elbette ve doğaldır ki bu denli kaliteli bir yayın yapıyor olmasının karşılığını doya doya reklam alıyor olması ile taçlandıran DMAX, kaliteden taviz vermeyenlerin şaşmaz adresi konumunda ki yerini her geçen gün daha bir sağlamlaştırmaktadır.

İlkellikten tamamen uzak, kültür ve kaliteyi temel prensip edinmiş ve prensiplerinden asla taviz vermeyen, bu uğurda ciddi bir sınav veren ve bu sınavdan da yüz akı ile çıktığına bizzat şahit olduğum DMAX, tüm kaliteli ve seçkin zümrenin tek adresi olacağına dair asla kuşku duymuyorum.

Hurda Avcıları- Alaska Son Sınır- Tadilat Tamirat- Altın eşinde- köpüklü Sular, müptelası olduğum başlıca programlardır. Hele de hafta sonları dünya starlarının boks maçlarının yayınlanması ise bütün programların çileği durumundadır.

Kısır, renksiz, tatsız, verimsiz, sığ kişi ve programlarla arasına önemli mesafeler koymuş, kaliteyi, nitelik, derinlik ve anlamlı içerikleri yayın hayatının merkezine yerleştirmiş olan DMAX, tv yayıncılığı adına çok kıymetli bir konumda yerini almıştır.

Böylesi müstesna bir kanalın ülkemde yayın yapıyor olmasını hem ülkem ve hem de milletim adına son derece önemsiyor ve kanalın tüm etkili ve yetkililerinden tutun da, yayın da emeği geçen her kademede ki arkadaşlarımıza yürekten teşekkürler ediyorum.

Başarılarının devamını diliyorum DMAX…