23 Aralık 2019'da aldığı kararla CHP nin tek parti ikdidarının bittiği 1950'den bugüne 70 Yıldır devam eden, barınma, iaşe, konaklama hizmetini kendi bünyesinde veren Vakıf ve Derneklerin, Ehli Sünnet çizgisinden sapmadan ifa ettikleri KUR'AN KURSU hizmetini YASAKLADILAR..

23 Aralık 2019'da aldığı kararla CHP nin tek parti ikdidarının bittiği 1950'den bugüne 70 Yıldır devam eden, barınma, iaşe, konaklama hizmetini kendi bünyesinde veren Vakıf ve Derneklerin, Ehli Sünnet çizgisinden sapmadan ifa ettikleri KUR'AN KURSU hizmetini YASAKLADILAR.Bundan sonra yenilerine izin vermeyecekler. Diyanetin kendi bünyesinde bilhassa merkezi yerlerde hemen her caminin yanında daha çok bayanlara yönelik Tabela kız Kur'an kursu mevcut. Yani külfetsiz masrafsız Diyanet görevlisine maaş - kadro çıkacak mekanlar.

26 Aralık 2019'da ise Diyanetin Başı Ali Erbaş, ŞİA ÎRAN Devleti mevkidası ile 18 Maddelik anlaşma yapmışlar. Bundan sonra İranlı ŞİA MOLLA, İTİKAT, İMAN, FIKIH gibi islamın temel konularında bizim ileride Din adamı da olacak Ehli Sünnet çocuklarımıza eğitim verecekler.

YAVUZ S.SELİM HANIM VASİYETİ ; ISLÂM DÜNYASININ İKİ BÜYÜK DÜŞMANI VARDIR. 1-VATİKAN 2- ŞİA. İSLAMIN DÜNYAYA HAKİM OLAMAMA SEBEBİ İSE ŞİADIR,der. YAVUZ Dedemizin Şah İsmail ile Çaldıran savaşı ve onu mağlup edip Tebriz kadar gidişi ŞİA fitnesinin önüne geçmek içindir.

1639 OSMANLI İRAN anlaşmasının en önemli maddesi, Sahabe'i Kirama SÖVMEYECEKSINIZ. Selçuklular ve Osmanlı şiayı bu topraklardan defetmişti .

Şah İsmailden bugüne iran devlet politikası, Ehli Sünnet düşmanlığı çizgisinden hiç sapmadan devam etmektedir. Şianin inancına göre, Haşa Hz. ALLAH Arşın üzerinde oturmaktadır. Halbuki Hz ALLAH mekandan münezzehtir. Hz. Ali ra. hariç Eshabın büyükleri onlara göre haşa dinsizdir. Hz. Aişe validemize söylediklerini burada yazıpta zihinlerimizi kirletmeyelim.

Günlük, haftalık, aylık, birlikte olunan zina işine, mut'a adı altında nikah kıyan, bundanda komisyon alan Mollanın, genelev işleyen kişiden ne farkı vardır.

İranda dahil her devletle, ekonomik ticari sanayi turizm savunma gibi her konuda anlaşmalar yapılabilir, ama mevzu Dini itikadi olursa o zaman akan sular durar.

İçeride Ehli Sünnet inancını öğretenlere, YASAK, YIKIM,BASKI,BİTMEZ TÜKENMEZ DENETİM. Ama Mudil Müfsit Sapık ŞİA Mollalarina kapılar sonuna kadar açık hemde Devlet (diyanet) destekli.

İRAN tarihinde hiç bir zaman Gayrı müslim bir devletle savaş harb etmemiş hep Sünni müslümanlarla savaşmıstır, inanmayan son 40 yıla baksın, önce Irakla 10 yıl, sonra Lübnandaki iç savaşta şia Hizbullaha destek, sonra Suriye iç savaşında aynısı ve son olarak Yemen iç savaşında Yüzbinlerce masum müslümanın katliamı.

ABD ve İRAN, SÜNNİ MÜSLÜMANLARIN KALESİ, TÜRKİYEMİZ etrafında koca bir şia hilali çevirdiler.Bunları yapanların baş sorumlusu general Kasım Süleymani Gizli müttefikleri ABD tarafından öldürdü, ne diyelim dinsizin hakkından imansız gelmiş, kanına girdiğini mazlumlarla baki aleminde hesap versin verebiliyorsa.

Bütün bunlar yaşanırken bu anlaşmayı yapanlar, Yavuz Sultan Selimhanın kemiklerini sızlatmıyormu ?

Yeni seçilen papazın ayağına gitmeyen, devletin ısrarları sonunda kendi makamında kabul etmeyip papaza ayağa kalkmak bir Müslüman Alime yakışmaz diye papazın geldiği an abdeste çıkıp sonra odasına girerek papazı ayağa kaldıran ve bu hareketi ile İSLAMIN İZZET VE ŞEREFİNİ korumam gerekirdi diyen, o günün İstanbul Müftüsü sonra Diyanet başkanı olan Ömer Nasuhi BİLMEN'e öbür alemde ne diyeceksiniz. Diyanet bir Spor kulübü bir Sendika bir Dernek kadar bile bağımsız değildir.Diyanet mensubu Ehli Sünnet takva sahibi vazifesini müdrik kardeşlerimiz istisna, maalesef Diyanet, eskiden beri siyaset kurumunun oyuncağı olmuş olmayada devam etmektedir.Müslümanı hakkikaten temsil edecek başkanı ülkemizde yaşayanlar artık kendileri seçebilmelidir, Gayrı muslimlere verilen hak müslümanlara çok görülmemeli bir spor kulübü kadar bu makamın önemi yokmudur.

Mezhep gidilen yol demektir, birileri yolsuz olabilir,ama biz Ehli Sünnet müslümanların Elhamdülillah gideceğimiz, Peygamber sav.efendimizin yoludur. Birileri çıkıpta birgün kandırıldık, ihanete uğradık vb. laflar ederse asla itibar etmeyiz, BU DİYANET FETÖ'DEN NE ZAMAN KURTARILACAK ?