Süper Lig’in 24. haftası dev derbiye sahne oldu. Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayan Fenerbahçe karşılaşmayı 1-0 kaybederek, rakibine liderliği de verdi.

Süper Lig'in 24. haftası dev derbiye sahne oldu. Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayan Fenerbahçe karşılaşmayı 1-0 kaybederek, rakibine liderliği de verdi. Geçen hafta devraldığı liderlik koltuğunu kaptıran sarı-laciverliler, ligde 20 yıl üst üste yenilmediği rakibini sahasında 5 yıldır yenemediği gibi iki sezondur da mağlup oluyor.

Galatasaray tarafında ise yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağladığı görüldü. Teknik Direktör Fatih Terim, Falcao ve Diagne'den sonra aradığı santrfora kavuştu. Mustafa Muhammed fiziği ve son vuruş becerisiyle sarı-kırmızılı takıma çok şey katacak gibi görünüyor. Şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puanı cebine koyan sarı-kırmızılı takım, ligde üst üste beşinci kez kazandı. Muslera'nın dönüşüyle kaleyi de sağlama alan Aslan, liderliği artık kolay kolay bırakmayacaktır. Nitekim yeni transferlerle birlikte oynanan futbol bana bunu söyletiyor.