Davutoğlu’na ihtiyaç var..

Kim ne derse desin...

Hele solak takımın dediklerini hiç takmayın kafanıza...

Muhterem Davutoğlu’nun Erdoğan’la yeniden yakınlaşması hayırlıdır.

Mübarek Cuma hürmetine duâm bu birlikteliğin bir daha hiç bozulmaması..

Muhterem A. Davutoğlu, ma’zul (azledilmiş) başbakan gibi gösterilmişti. Lâkin durum asla böyle değildi...

Asil ve şerefli insanlar bulundukları mevkiyi kaybetmeme ihtirasıyla yanıp tutuşmazlar. Durum, vaziyet icabediyorsa istifa eder, krize yol açmazlar.

* * *

Ahmet Davutoğlu gerek Dışişleri Bakanlığı, gerekse Başbakanlığı döneminde hiç hata yapmamış mıdır?

Elbette yapmıştır.. Lâkin yapılan her hata kulun günah dosyasına girmez.

Hazreti Peygamberimiz (sallallahü aleyhi ve sellem), “ameller niyetlere göredir” buyurmuşlardır..

Ve dahi... Muhterem Ahmet Davutoğlu aynı zamanda bir ilim adamıdır, bilge insandır. Malûm, alimler, hata yaptıklarında bile sevap alırlar.

* * *

“Erdoğan dün Davutoğlu'na iade-i itibarda bulundu…” demek,

Davutoğlu’nun MHP’ye, MHP'nin Davutoğluna yönelik geçmişte kalan politik tartışmalarını ısıtıp ısıtıp gündeme sürmek; en hafifi ile hayırsızlık, esasta ise, art niyetli bir memleket düşmanlığıdır.

Düşmanın bu tazelenmiş birlikteliğe fitne tohumu ekme çabaları da isbat ediyor ki, Erdoğan ve Davutoğlu hakikaten hayırlı bir iş yaptılar...

Şimdi bunun pekiştirilmesi ve muhterem Ahmet Davutoğlu’na bilgeliği ve tecrübesiyle mütenasib bir mevki verilmesi gerekir..

İsrail namına çalışan birileri Davutoğlu’nu hiç sevmezler. Zát-ı âlilerinin sılaya dönüşü ile eski fitneleri ısıtmaya, servise başladılar..

Onlara inat, acilen Davutoğlu’na hak ettiği mevkiyi verin, Allah için hayırlı olan budur, Ak Parti için hayırlı olan budur...

* * *

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye halkına PKK/PYD ve DAESH terör örgütlerine karşı “birlikte mücadele” çağrısı yaptığı, 3 dilde (Türkçe, Arapça ve Kürtçe) bastırılmış bildirilere “Besmele” ile başlanması takdire şayan, sevindiren bir husustur.

TSK’yı takdir ve tebrik ediyorum, bunları düşünen ve uygulayanlardan Allah razı olsun, besmele ile başladıkları yemekler afiyet olsun.

“Afrinli Kardeşlerimiz” diye hitap edilen bildiride, bölgede barış, huzur, güven ve refahın tesis edilmesi için birlikte çalışma çağrısında bulunuldu.

Artık TSK, bir zamanlar olduğu gibi resmî ideoloji iğfalindeki Kemalist, faşist vesayetçi yapıda değil. Ordumuz şimdi her şeyiyle güzel maşallah.

Bu durum bizleri ne kadar sevindiriyorsa bilin ki, düşmanı da o denli rahatsız ediyor, küplere bindiriyor…

Bütün şu şamata o yüzden… Siz hálâ farkında değil misiniz?

Mehterân... Hasdur... Haydi Ya Allah... “Ordumuz etti yemin, titredi hak-ü zemin, / Milletim etti yemin, açıldı râh-i nevin.. / Sancağımız şanımız, yüce Türk ünvanımız / Vatan bizim canımız, feda olsun kanımız..”

#HARBİDEN: Canım gazi ordum, emekli bir zabitin olarak hergün her dakika duâcınızım... Allah düşmanlarını zelil’ü hakir, seni her daim muzaffer eylesin. (Amin) Cumanız mübarek olsun.. 02.02.2018