Darbeciler parti kuruyor ajanlar tahliye oluyor

Ajanlar tahliye oluyor, darbeciler parti kuruyor. Çok garip bir süreçten geçiyoruz. Günlerce kamuoyunda gündem olan büyükada da yapılan ajanlar toplantısında bariz kanıtlar olmasına rağmen, polisimizin bu toplantıya suç üstü baskın yaparak bu militanları yakalamasına rağmen, bu gün mahkeme bu ajanlara jet hızıyla tahliye kararı veriyor. Bir önceki yazımızda devlet içerisine sızan paralelden daha derin bazı yapılardan bahsetmiştik.

YARGIYA SOROS OPERASYONU

Kavala ve ekibinin yargı ve bürokrasi operasyonlarından biriyle karşı karşıyayız. Yargı üzerinde kurdukları büyük baskılar ve Dünya kamuoyunda "Masum aktivistler Türk devleti tarafından alıkoyuluyor" söylemleri bu tahliyelerin temelini oluşturmaktadır.

ABD konsolosluğundaki fetöcü personeller, kavala ve büyükada vakaları birbirinden bağımsız vakalar değildir. Savcılarımızı ve hakimlerimizi her türlü tehditten korumalıyız. Karşımızdaki düşman dışarıdan taarruz etmiyor. Düşman mevzilerini içeriye kurmuş vaziyette. Tehdit ve baskı altına alınan adalet mekanizması bu gün ajanlara da tahliye verir, darbecilere de.

İYİ Bir Operasyon Başlattılar !

Yeni bir Demokrat parti denklemi oluşturarak toplumun tüm zıt ve aykırı kesimlerini bir parti çatısı altında toplamaya çalışan Meral Akşener, kendisine verilen talimatları adım adım gerçekleştirmeye başladı. Türkçü bir söylem, islamcı bir kucaklaşma, solcu bir sempati, liberal bir yaklaşım. Bir aşureye girişildi. Fakat aşureye tabiri caizse motor yağı katıldı. Yurtdışından 70 milyon dolarlık bir nakit girişinin bu yeni partiye kanalize edilerek, başta ana akım medya kanalları olmak üzere dış ve iç basında kusursuz bir piar çalışmasına girişilmesini de dikkatinize sunuyorum.

Önümüzdeki seçimlerde bu yapının oy akıbeti konusunda tahminlerde bulunmayacağım. Fakat bu yapının çok uluslu bir destekle kurulmuş, ülkedeki tüm etnik,siyasi ve sosyal kimlikleri taklit ederek milli bir kamuflaja bürünmüş çok tehlikeli bir siyasi yapı olarak yorumlayabilirim.

Yılan Kucaklamaz AVLAR !

Çıkış noktaları ve öncelikli hedefleri AK parti içerisindeki metal yorgunluğu ve MHP içerisindeki bahçeli karşıtlığı üzerine İki büyük partinin kararsız tabanlarını modernist, yenilikçi, kucaklayıcı söylemlerle kendilerine kanalize etmek. Merkez soldaki muhalefet eksikliği üzerinden Chp tabanını da kazanma ve fetö mensuplarına siyasi ifade özgürlüğü vaatleri, bu yapıyı dikkate değer bir tehdit haline getirmektedir.