PROFESÖR ŞENGÖRMEZ

Bizim dangalak profesör yine rahat durmamış. Milleti aşağılamış, hakaret etmiş. İnsan hakları katliamı, laiklik ve demokrasi soykırımı yapmıştır.

Toplumsal barışın altına yine dinamit koymuştur.

Bizim dangalak profesör geçmişte ne demişti, ne yapmıştı? Şunları yaptı ve söyledi:

“Hayvan dışkısı yedim, kendi dışkımı yedim. Türkiye Afganistandır, ilkel bir toplumdur. Organlarımı elin dangalağına verip, yaşatmam onları…” şeklinde deli deli saçmalamıştı, dışkı işi yapmıştı.

Bizim dangalak profesör son olarak Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen deprem ve bunun nedenlerine ilişkin, 162 imam-hatip lisesine karşılık 9 fen lisesinin yapıldığı bir yerde o toplum herşeye müstehaktır şeklinde beyanat vermiştir.

Şimdi ben bu bok böceğine soruyorum:

Sen kimsin?

Sen kendini ne sanıyorsun?

Bu Millet senin uşağın mı?

İki de bir Topluma hakaret etme hakkını kimden alıyorsun?

Alemin akıllısı bir tek sen misin?

Sen akıllıysan, alemin senden akıllı olduğunu bilmiyor musun?

Akıl ve mantık dini İslam'la ve onun öğrenilmesi ve öğretilmesiyle, Müslümanlarla, dinle ve diyanetle, imam-hatiplerle neden uğraşıyorsun?

İnançlı, akıllı, bilgili, donanımlı, cesur, çalışkan, kadirşinast, iyi niyetli, özüne ve köküne ve değerlerine sadık ve bağlı bu Millete iki de bir neden küfrediyorsun, Milleti neden aşağılıyorsun?

Böyle yaparak kendi soysuzluğunu tescillediğini ve aşağıların aşağısına indiğini bilmiyor musun?

Milletin, değerlerinin, dininin, İslam'ın, imam-hatiplerin yakasından neden düş müyorsun?

Bu soruları çoğaltmak mümkün.

Eğer bu Milletin ve memleketin bilim ve fende geri olduğunu, fen liselerinin sayısının az olduğunu düşünüyorsan, rasyonel projelerini ortaya koyar, bilim ve fen alanında Millet olarak nasıl ilerleme sağlanacağını belirtir, bilim ve fen liselerinin sayısının arttırılması gerektiğini ifade edersin!

Sana ne! İslam'dan, Kur'an'dan, dinden, imam-hatiplerden ve sayısından!

İslam ve Kur'an zaten çalışmayı, bilimi, feni, dünyayı imar etmeyi, medeniyeti ve çağdaşlığı emrediyor. İmam-hatip okullarında pozitif bilimlerin yanı sıra ihtiyaca binaen din ve Allah'ın emirleri öğretiliyor.

Kepaze adam! şimdi bilimi, feni, çalışmayı ve medeniyeti emreden İslamı ve bunun öğretildiği okulları neden diline doluyorsun?

Yoksa sen, görevli ajan provokatör müsün?

Psikolojik sorunlu bu yaratığa mikrofon veren, çeşitli platformlara çıkaranlara da bir çift lafım var. Bu yaratığı konuşturmayınız! Dangalakça saçmalamasına, aşağılıkça Millete hakaret etmesine izin vermeyiniz!

Şimdi bu klinik vakayı tanımlamak gerekirse şunları söyleyebiliriz:

Dangalak, aptal, ilkel, yobaz, gerici, provokatör, it (çünkü itler dışkı yer), Din ve Millet düşmanı, aşağılık bir yaratıkla karşı karşıyayız.

Allah ıslah etsin?