Cumhurbaşkanıma min gayr’i haddin..

Muhterem cumhurbaşkanım,

Mahalli 31 Mart seçimlerinin hemen ertesi günü, biraz istirahat ettikten sonra ilk işiniz Ak Parti kalesini temizlemek olmalıdır...

Bu kaleyi kolay inşá etmediniz... Bu kaleyi millî dâvayı hedefine ulaştırmak üzere inşá ettiniz, büyük emek verdiniz.

Siz, samimi dâva arkadaşlarınız ve milletimizin eseridir bu kale.

Nasıl ki, hepimizin evi zamanla tozlanır, kirlenir ve sonrasında temizlik yapar yeniden ferah fahur hale getiririz, aynen öyle bir temizlik şart oldu...

Baksanıza şu gemi farelerine... Daha şimdiden gemiden nasıl ve nereye zıplayacaklarının hesabını yapıyorlar...

Bu farelerin kimler olduğunu zátıâlilerine anlatmaktan hicap duyarım. Onlar hem Ak Parti içinde hem de gûya Ak Parti yandaşı gazetelerde önümüzdeki seçim gününü beklemeye dahi gerek görmeden fareliklerini göstermeye başlamışlardır..

Hüseyin Gülerce biraz bahsetti dünkü “Anket yalanlarına kananlara yazıklar olsun” başlıklı yazısında. «Hani “bizim mahalle” diyoruz ya, içimizden bir yazar...» diyerek gazetenin ve fare yazarın ismini açık edecesine..

İşte önce bunların temizlenmesi gerek efendim.. O fare yazarların Ak Parti içinde uzantıları olduğu áşikâr..

* * *

Üstad Mehmet Şevket Eygi de 17 Mart tarihli ve “Hergeleler Çapulcular Sülükler” başlıklı; zátıâlilerini uyaran bir yazı kaleme almıştı.

Şöyle diyordu ilgili kısmında: “Tarihî bir fıkra: Fransızların Güneş Kralı 14’üncü Louis ölüm döşeğindedir. Kapının önünde yüzlerce nedim, courtisan bekleşiyor.. Birden kapı açılır ve biri ‘Kral öldü’ diye bağırır. Anında korkunç bir gürültü ve koşuşma olur. O vefasız güruh veliahdın dairesine koşmuştur. İktidarı, re’s-i kârda (işin başında, devlet idaresinde) olanları uyarıyorum: Hergeleleri, çapulcuları, dini imanı para olanları, vurguncuları etraflarından uzaklaştırsınlar. Onlara dayananların, onlara güvenenlerin akıbeti iyi olmaz. Bana inanmıyorlarsa tarihe baksınlar..”

Üstadın da belirttiği gibi iyi bir temizlik şart olmuştur efendim...

* * *

Evlerimizde hasseten Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde nasıl büyük temizlik yapıyorsak bu kez de inşá’allah 31 Mart Mahalli Seçimleri sonrası Ak Parti için yapalım..

Bunu sol cenah pek beceremez o yüzden yenildikçe yeniliyor ama başlarındaki yenilgi mazohisti Bay Kemal’i bile değiştiremiyorlar...

Malûmâlileri İslâm ordularının uzun süre komutanlığını yapmış zatı (r.a) bile “zafer o kumandanın sayesinde” şeytanî vehmine kapılan olmasın diye değiştirmişti Resûlullah (sallallahü aleyhi ve sellem).

Bugüne kadar zátıâlilerinin sağlam duruşu ve karizması ile Ak Parti çok şeyler başardı.. Şimdi bazı çatlak sesler çıkıyor. Bunun sebebi esasen beynelmilel siyonizmin ve Batı haçlı cephesinin sizi hedef almasıdır..

Yerinize aynı kıratta bir başkan yetiştirildikten sonra elbette siz de artık fahrî başkan olarak istirahate çekilmek isteyeceksiniz. Ancak şu sıralarda bunun yeri de zamanı da değil.

Yeni Zelanda haçlı terörü de gösterdi ki, bugün sizin daha fazla dirayet göstermeniz ve kalenin başında olmanız şarttır..

Allah hayırlı muvaffakiyetlerinizde yolunuzu, bahtınızı açık eylesin. Yola devam inşá’allah. Zafer hakkın ve Hakka inananlarındır..