Bismillah Allah(cc) kartvizitidir “Rahman ve Rahim olan” yaşadığımız zamanlarda onun rahmetine merhametine en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar, ben de O’nun adıyla başlamak istiyorum.

Bismillah Allah(cc) kartvizitidir 'Rahman ve Rahim olan' yaşadığımız zamanlarda onun rahmetine merhametine en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar, ben de O'nun adıyla başlamak istiyorum.

2020'de dünyada olanlara baktığımızda ve parçaları birleştirdiğimizde bazı şeyler ortaya çıkıyor; hepsini alıp harmanladığımızda ortaya kendi adıma bir öngörü çıkıyor. şimdi yazacaklarım tamamıyla bu öngörülerin birleşmesinden ortaya çıkıyor.

İnsanların din(islam) ile bağlantılarını koparmak için karşılarına birebir Allah'ın bize gönderdiği dinleri, peygamberleri, evrende bize bahşettiği bilgileri kullanarak, alıntılayarak kopya dinler, düşünceler ürettiler. Yapay peygamberler(infulencer) ve deccaller oluşturdular. Din kopyalama aslında çeşitliydi. Bazen birebir bazende hakikatin tam zıttı şeklinde. Çünkü hakikat kadar hakikate muhalif olan şeylerde insanı, nefsini, düşüncesini cezbedebiliyordu. Yeni dünya düzeni dedikleri olguyu çoğu insan 'tanrıyı kıyamete zorlama' diye bir varsayımın üzerine inşa ediyor. Bu gibi olgular, ülkeler, Allah'ın nizamından uzaklaştıran her şey kullandıkları enstürümanlar. Gösterilen, anlatılan herşey kurgunun bir katmanı sadece. Bu katmanlar(tanrıyı kıyamete zorlama senaryosu gibi) en üst katmanı görünmez hale getirme ve hedef saptırma işlevi görüyor. Peki asıl planlanan ne diye sorarsannız tanrının ta kendisi olmak!

Bu dünyada böyle birşey yapmaları söz konusu değil. Çünkü bu dünya Allah tarafından tasarlandı ve sahibi de O. Peygamberimiz zamanında müşrikler ona ne diyorlardı: "Ey Muhammed söyle Allah'ına gökler onun olsun, oraları idare etsin. Yeryüzünün idaresini bize bıraksın." Bu işi tasarlayanlar bu müşriklerin torunları ve şeytan dostları. DC Comics'in Lucifer karakteri bir bölümde kendi dünyasını yaratır. Toparlayacak olursak Kendi evrenlerini oluşturmaları ve orada hüküm sürmeleri gerekiyor. Bunun içinde şu an için bulunduğumuz durumları sosyolojik olarak oluşturup insanları bu işi kendilerinin talep edeceği hale getirmeye çalışıyorlar.(bence gayette başarı elde ettiler) Teknoloji ve bilimi çok etkili kullanıyorlar. İnsanlar artık din yerine bilime ve teknolojiye ümidini bağlamış durumda.

Kendi evrenleri oluşturduklarında ve insanları buraya bağladıklarında onlar artık oranın tanrısı(dijital firavunu olacaklar). Hani Rabbimiz ol der ve olur(kün fe yekün)! İşte bu olguyu o dijital ortamda yapabilecek yegane yetkili kişiler onlar olacak. Bir sesli komutları ile o dünyada isterlerse bir gezegeni (arka planda çalışan sanal alemin yazılan kodları ile) herkesin gözü önünde oluşturabilecekler. Bahsettiğim filmdeki gibi kendi akıl,hatıra, benliklerini de oraya aktarabilirlerse fiziksel bedenleri olmadan dijital ortamda(ölümsüz olarak) yaşayacaklar. Tekrar etmek istiyorum asıl amaç Allah'ı bire bir taklit etmek. Tabiri caizse, teşbihte hata olmaz; sıfırdan, kendi belirledikleri kurallar ile bir dünya yaratıp, orada tanrıcılık oynamak istiyorlar!

Şu ana dönecek olursak corona sadece bir demo sürüm. Çünkü yayılma hızı müthiş ama öldürme ve iyileşme oranları bu söylediğim senaryo için uygun değil, kontrol altında tutmak için etkisini azalttılar, bu virüsle saflar belirginleşiyor. Bu dönem sadece insanların hafızasına kazınacak. Aynı bir koku gibi. Nasıl bir koku bizi alır bir hatıraya götürür ise bu kötü koku da insanlara, bir gün daha büyük bir felaket geldiğinde, kendileri ve en önemlisi sevdikleri için önlerine sunulan seçenekten başka çareleri olmadığını hatırlatacak psikolojik bir hazırlık.

Gelecek yazıda, bu hedefe gitmek için başka neler yapıyorlar onları da tek tek yazacağım.

Görüşmek üzere...