Bizim çizgi film kahramanı, karikatür karakteri ve asrın siyaset önderimiz "Türkiye IŞİD (DEAŞ) ile yeterince mücadele etmiyor"  ve hızını alamıyor Türkiye ile birlikte ve omuz omuza İslam ve Türkiye düşmanları ile ve de terörün her türlüsü (PKK/SDG, DEAŞ…) ile mücadele eden, bu uğurda şehit olan SMO'na "terörist" diyerek yekten, açıktan, aleni ve kanırta kanırta safını belli etti, müstevlilerin müstemleke valiliğine soyunduğunu gösterdi.

Bizim çizgi film kahramanı, karikatür karakteri ve asrın siyaset önderimiz "Türkiye IŞİD (DEAŞ) ile yeterince mücadele etmiyor" ve hızını alamıyor Türkiye ile birlikte ve omuz omuza İslam ve Türkiye düşmanları ile ve de terörün her türlüsü (PKK/SDG, DEAŞ…) ile mücadele eden, bu uğurda şehit olan SMO'na "terörist" diyerek yekten, açıktan, aleni ve kanırta kanırta safını belli etti, müstevlilerin müstemleke valiliğine soyunduğunu gösterdi.

Peki bu ne anlama geliyor? 35 yıldır Türkiye'de 55 bin insanın hayatına mal olan, soykırımcı, BATI, Amerika, İngiltere... ve İsrail'in kullanışlı aptalı PKK/YPG/SDG ile mücadelenin yetersiz olduğundan ve daha da mücadelenin arttırılması gerektiğinden bahsetmeyip; DEAŞ ile mücadelenin yetersiz olduğunu, SMO'nun terörist olduğunu ifade etmenin arkasındaki derin gerçek ya da gerekçe nedir? 35 yıldır Ülkemizde 55 bin insanın hayatını kaybetmesine neden olan, düşman uşağı ve soykırım ocağı PKK/YPG/SDG terör örgütü dururken, sadece 315 kişinin hayatına mal olan DEAŞ'la mücadelenin yetersizliğinden bahsetmesinin amacı nedir? Şüphesiz ki DEAŞ terör örgütü de dünyanın en vahşi ve barbar bir örgütüdür. Çünkü onu da İslam ve Türkiye düşmanları kurmuştur.

Hangisi daha vahşi, daha barbar, daha fazla soykırıma ve yıkıma sebep olmuştur? maddi ve manevi çöküntüye yol açmıştır? diye sorduğumuzda, tabiidir ki normal, sorgulayabilir ve aklı başında insanlar cevabın PKK/YPG/SDG terör örgütü olduğunu göreceklerdir.

Türkiye DEAŞ ile dünyada en fazla mücadele eden, onunla göğüs göğüse çarpışarak onu imha den, korkusuz tek ülkedir. DEAŞ'ın saldırılarını ve verdirdiği kayıpları aşağıda vereceğim.

Bunun yanında SMO terörist değildir; Türk Ordusu ile birlikte Türkiye ve Suriye'nin düşmanlarına karşı savaşan, ortak düşmanın uşakları terör örgütlerini imha eden, sivil ve masum Suriye insanları ile yerel halkların tamamını DEAŞ ve PKK/YPG/SDG terör örgütlerin elinden kurtaran, ilgili bölgelerin özgürlestirilmesinde Türk Ordusunun yardımcı gücü olan Suriye Kuvayı Milliyesidir. Ona terörist demek Türk Ordusuna da terörist ve işgalci deme alçaklığı ile eşdeğer olacaktır.

DEAŞ ortaya çıktıktan sonra Ülkemizde 10 canlı bomba, 7 silahlı saldırı ve 4 silahlı saldırı sonucunda 315 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2'si polis ve 11'i asker olmak üzere toplam 13 güvenlik kuvveti personelimiz de şehit olmuştur. Ruhları şad olsun! Bizim için bir can dünyaya bedeldir...

Türkiye Fırat Kalkanı harekatında 3.500 DEAŞ teröristini imha etti, bu terör örgütü ortaya çıktıktan ve mücadele başlattıktan sonra 7.500 teröristi sınır dışı etti, 76.000 yabancı militan yada şüpheliye giriş yasağı koydu. Şu anda Türkiye'de cezaevlerinde 1.201 terörist bulunmaktadır. Öldürülen DEAŞ lideri Bağdadinin eşi, çocuğu, ablası, eniştesi dahil ailesinde 13 kişiyi Türkiye, yakaladı ve elinde bulunduruyor.

Yani dünyada Türkiye kadar DEAŞ'la gerçek anlamda mücadele eden ve ona ölümcül vuruşlar yapan başka bir ülke yok.

Sonuç itibariyle, bütün bu yukarıda söylenilenlerin ışığında, denilebilir ki "Türkiye DEAŞ ile yeterince mücadele etmiyor, SMO teröristtir" demek; emperyalizmin uşaklığının yapılmakta olduğunun, emperyalizmin kullanışlı aptalı durumunda bulunulduğunun, İslam ve Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürüldüğünün, BATI ve İsrail'in FETÖ gibi köpeği olan PKK/KCK/PYD/YPG/YPJ/SDG terör örgütünün korunduğu, kollandığı, faaliyet ve hedeflerinin perdelendiginin, müstevlilere hizmet edildiğinin, manda ve himayenin savulnulduğunun... bir göstergesidir.

Ancak, müstevlilere hizmet eden müptezel manda ve himayecilere rağmen, kızıl elmanın lideri ve öncüsü olan Müslüman Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hinterlandı ile birlikte dirilerek kıyamete kadar payidar kalacaktır.

Nokta(.)

Saygı ve selamlarımla!