CHP’nin genlerinde halk düşmanlığı var

Tâbirim biraz avamî oldu ama başka bir kelime seçemedim CHP tavrını izah sadedinde…

Muhterem İbrahim Kalın Beyefendinin kullandığı “CHP’nin Nefret Söylemi” yetersiz gelecekti. Zira bu sadece CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'faşist diktatör' sözlerine bir cevap…

Oysa CHP’nin nefret söylemi yeni bir hadise değil ve lisán- ı diplomasi ile de anlatılacak nezakette değil.

Herşeyden önce şunu hiç unutmamalı:

CHP bizzatihi bir nefret partisidir. Tarihine bakın, biraz Erdal İnönü hariç, gelmiş geçmiş bütün Genel Başkanları ve dahi erkanı kin ve nefret söylemine sahiptir.

* * *

Neye, kime kin?

CHP genlerinde İslâm’a kin vardır…

(Bu konuda son günlerde en mert duruşu sergileyen tarihçi Murat Bardakçı’ya kulak verin o bile yeter. Tá Eşref Edip Fergan’ın KARA KİTAP’ına kadar uzanmanıza gerek kalmaz.. Sosyal medyada videoları dolaşıyor, kolayca erişirsiniz…)

CHP genlerinde halk düşmanlığı da vardır…

Nasıl olur? İsmi bile Cumhuriyet Halk Partisi yahu…

Hattâ şerhiyle şöyle: Halkın intihabı (seçimi, iradesi) ile yönetim (isteyen) Halk Partisi…

Komiklik olsun diye kurulan tabelâ partileri istisna edilirse, hiçbir partinin ismi kötü ya da çirkin bir muhtevaya, anlama sahip değildir.

Hattâ son kurulan şaibeli partinin ismi bile, bizzat İYİ’dir…

İsimler markalardır. «“Nefis”, “Sultan”… “Şahane” Döner» yazarlar berbat, iğrenç bir şey gelir önünüze...

Zarfa değil mazrufa bakacaksınız… Adı Mert olan her kişi mert mi?

CHP’yi eskiler çok iyi bilirdi. Pek fazla 80’lik yaşlımız kalmadı ama az da olsa yaşayan o insanlar, CHP faşit diktatörlük yıllarının, o zalim ve karanlık devrin canlı şahitleridir..

Yani CHP’nin halk düşmanlığı da kadimdir... Kahir ekseriyeti yani ezici çoğunluğu Müslüman milletimizin tüm halklarına en büyük eziyeti ve zulmü bunlar yaptı.

Bunlar Kürtler başta olmak üzere hiçbir Müslüman halkı adam yerine koymadılar...

Bunlar İslâm âlimlerini mi astırmadılar, şapkaya muhalefet eden İskilipli Atıf’ları, hattâ bir kadın olan Şalcı Bacı’ları mı astırmadılar, Kur’ân-ı Kerîm’leri mi yasaklamadılar, ezanları mı susturmadılar…

Bu zihniyet, halkın seçtiği bir milletvekili hanımı (Merve Kavakçı ) Meclis’ten sırf başörtülü olduğu için “dışarı, dışarı, bu kadına haddini bildirin” diyerek kovalamadı? Daha sayayım mı?

Gerek yok…

CHP’nin bu durumu yeni değil dostlar.

Ama bu gidişin sonu da hiç iyi değil. Bundan böyle bu halk düşmanlarını vesayet sistemi de kurtaramayacak. Zira şükürler olsun o da bitti…

#harbiden: Affınıza mağruren şunu da söylemek isterim: Artık iyice sefilleşen bir kadim siyasi parti bizi ısırdı diye biz de onu ısıramayız. Biz insanız… Mevlâna bunu ne güzel anlatır değil mi?