Merakla bekliyordum, acaba CHP Parti Meclisi toplantısından ne çıkacak diye.

Merakla bekliyordum, acaba CHP Parti Meclisi toplantısından ne çıkacak diye. Toplantı 6.5 saat sürünce, merakım daha da arttı. Bir kez olsun CHP yönetimi beni yanıltsın istiyordum, ama olmadı!

Toplantı sonucu öyle bir bildiri yayınlandı ki, vallahi ben dahi bu kadarını beklemiyordum!!!...
Bu bildiriyi yazanlar bırakınız Türkiye’yi, Mars’ta dahi yaşasalar, ülke gerçeklerinden bu kadar habersiz olamazlardı!
Bakın CHP yayınladığı bildiriyle halka nasıl bir çağrı yapıyor:
“…FETÖ, PKK ve IŞİD terör örgütlerine yardım ve yataklık eden Saray ve AKP yöneticileri, demokrasimize ve ülkemizin bekasına yönelik en büyük tehdittir.”
“Bu tehdit yurttaşlarımıza demokratik direnme hakkını da vermektedir. Demokrasimize, birliğimize, huzur ve barış ortamına karşı yapılan bu tehdidi önlemek için yapılması gerekenler bellidir…”
“Vatanını seven, demokrasiye inanan, temel ve hak ve özgürlükleri savunan her yurttaşımız Cumhuriyetimize yönelen bu büyük tehdidi bertaraf etmek için bir araya gelmelidir.”
“CHP bu yaşamsal özgürlük, demokrasi, birlik ve bağımsızlık hareketinin öncülüğünü yapmaya hazırdır…”
Yani Türkiye için en büyük tehdit; FETÖ, PKK ve IŞİD değil de, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, öyle mi?!..
Yani halk; FETÖ, PKK ve IŞİD’e karşı değil de, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı sokağa dökülmeli, öyle mi?!..
CHP de halkın sokağa dökülmesi için öncülük yapacak, öyle mi?!..
Yahu bu nasıl bir mantıktır, bu nasıl bir akıldır, bu nasıl bir öngörüsüzlük, bu nasıl bir politik sığlıktır, bu nasıl bir aymazlıktır?!..
Mağduriyet yaratılıyor gerekçesiyle FETÖ’ye karşı mücadeleyi sulandıran CHP değil mi?.. PKK terörüne karşı verilen mücadeleye engel olmaya çalışan CHP değil mi?
CHP’nin, IŞİD ve PKK’nın kanlı eylemleri karşısında kuru bir kınamanın dışında başka bir tepki verdiğine şahit oldunuz mu hiç?
Hükümet, kan dökülmesin, barış olsun, Kürdü Türkü sımsıkı birbirine sarılsın diye çözüm sürecini başlatır, CHP karşı çıkar!..
PKK eylemlerini artırır, Hükümet teröre karşı mücadeleye hız verir, CHP yine karşı çıkar!...
Bin kez yazdım, bin kez daha yazacağım; bu ülkede hem demokratik, hem de ekonomik atılımların önünde en büyük engel CHP’dir!
Kılıçdaroğlu, Yenikapı mitingine gelince herkes umutlandı, CHP’nin değiştiğini sandı!
Ama ben İstiklal gazetesinin yöneticileri de dahil bir türlü anlatamadım; görünüşe aldanmayın CHP en kısa sürede fabrika ayarlarına geri döner diye!