Her şey birilerinin kominizm, sosyalizm ve kapitalizm gibi kavramları çıkarıp, doları kullanarak yeni bir dünya düzeni oluşturmak istemesiyle başlar.

Her şey birilerinin kominizm, sosyalizm ve kapitalizm gibi kavramları çıkarıp, doları kullanarak yeni bir dünya düzeni oluşturmak istemesiyle başlar.

(Doların üzerinde "yeni dünya düzeni" sembolünün bulunmasının nedeni budur!) Bunun üzerine her ülkede değişik oyunlar oynanır ve değişik senaryolar kurulur!

Kimileri dolar zengini yapılır, kimileri dolar fakiri...

Zengin ülkeler fakirleştirilirken, fakir ülkeler zenginleştirilir...

Doların üzerinde Amerika başkanlarının fotoğrafları vardır, ki hepsi masondur. Doların üzerindeki sembol ve şekillerin hepsi İsrailoğullarının kitabı olan Kabalada da vardır! Ve Kabala İsrailoğullarının kullandığı bir sihir kitabıdır! Doların fikir babaları, kurucuları İsrailoğullarıdır! Ve hepsi masondur!

Arapların yüz yıl önce nasıl kandırıldıklarına bir bakın!

Bu kadar İslam ülkesinin ortasında bir Yahudi Devleti nasıl bu kadar kolay kuruldu?

Araplar “Aman bizim dolarlarımıza bir şey olmasın da, Yahudi Devleti kurulursa kurulsun!” demedi mi?

Haçlı birliği ülkelerinin, hükümet binalarına dikkat edin. Hepsinin çatısı üçgen şeklindedir ve hepsinin mimarisinde piramit modeli vardır!

Dikkat ediniz, doların bir yüzü sürekli değişiklik gösterirken, diğer yüzü hiç bir şekilde değişmez! Ve orada yazar; "Biz Tanrı'ya inanırız!"

Ama ne hikmetse "Tanrı" nın yanına şeytanın figürü konulmuştur!

"Tanrı'ya inananlar buyurun!” “Şeytana inananlar buyurun!" Buradaki ilk algı budur değil mi?

Dünya üzerinde tek göz barındıran tek para birimidir dolar!

Tek göz her zaman “RA”yı temsil eder. “RA” ise Mısır inancında Tanrı'yı ifade eder. Fakat bizim anladığımız din figürüyle değil, bizim anlayamadığımız 3. türden figürlerle...

Masonik sembollerin en tepesinde bulunan tek göz ve piramit şekli, doların üzerinde de varsa, Amerika'yı da masonlar kurduysa, dolarda bir sır vardır.

Aslında dolar dünyada insanların üzerine takılmış bir muskadır. Amacı; kişileri kapitalist, düşünemeyen ve taşıdığına iman eden insanlara dönüştürmektir.

Müslümanım diyen ülkelerden tutun da, kapitalistim, anti - kapitalistim diyen ülkelere varıncaya kadar!

Hangisi ben ticaretimi dolar üzerinden yapmayacağım diyebilecek cesareti gösterebilir?

Küreselleşmenin en büyük silahı dolardır!

Savaşları çıkaran dolardır, hükümetleri yıkıp, tekrar kurduran dolardır! Ülke ekonomilerini indirip, çıkartan yine dolardır!

Dünyanın neresine giderseniz gidin söz hakkı olan tek para birimidir dolar!

İnsanların gözünden doları kaldırdığınız an, dönecekleri ilk para birimi kendi para birimleridir! Asla bir ikinci para birimini düşünmezler!

Peki dolar neden bu kadar çekici?

Çünkü dolar bir sihirdir! Günümüzde dolar için böbreğini satan insanlar vardır! Dolarlarını çoğaltabilmek için savaş çıkarıp masum insanları katleden zalimler vardır!

İşte burada doların gizemi ortaya çıkıyor!

Doların sahipleri, insanlara "Ne kadar çok doların varsa, o kadar çok hükmedersin!" mantığını aşılarken, "Ne kadar sahip olursan, o kadar kölesi olursun!" gerçeğini farkettirmeyecek kadar zekice tasarlamışlardır!

Peki Trum'ın bu kadar mal varlığı var iken, bu yaşta, neden çökmüş- köhneleşmiş bir imparatorluğun başına lider olarak gelip, neden başını ağrıtsın?

Acaba Trump'ın rahatsız olduğu bir şey mi var?

Evet, Trump'ın bir korkusu var!

Küreselciler doları kendi himayesinde tutabilmek için, dolar sahiplerinin sürekli yakasını sıkmaktadır!

Trump küreselci olmadığını söyleyen biri olduğuna göre, elindeki doları yok etmemek için bir başkan olarak küreselcilerin karşısında durup, dolarına dolar katmak ve küreselcilerin elindeki doları almak isteyebilir mi?

Aslında Trump uyuyaman bir adamdır!

Trump tüccardır! Trump'ın hayatı paradır!

Zannetmeyin ki Trump'ın iktidar olma isteği vardır! Zannetmeyin ki Amerika'ya hizmet isteği vardır!

Trump sadece ve sadece dolara hizmet etmek için başkan olmak istedi! Ve kazandı!

Çünkü dolara sahip olan, dünyaya hükmeder!