BÜYÜK OYUNLARI BOZULUYOR

Türkiye’yi bölmek ve Sayın ERDOĞAN’ı devirmek için Her şeyi denediler.

Alevi-Sünni, Türk-Kürt diyerek terörle bölmeyi beceremediler.

İç savaş çıkartıp sonrası müdahale edeceklerdi tıpkı mısır gibi.

15 Temmuz da darbe girişiminde bulundular lakin mayası bozuk bir plan olunca tutmadı…

Türkiye bunların hepsinden güçlenerek çıktı...

Akabinde sınırlarımızı ateş çemberi yapmak istediler. Afrin de büyük bir darbe yediler oyunları yine bozuldu…

Tıpkı referandumda batılılar nasıl karşı çıktıysa ve o söylemlerle beraber hareket eden bizim iç siyasetimizdeki partiler yine aynı saftalar. 24 Haziran seçimlerinde muhalefet kanadında ittifak ettiler şaşırmadık…

“Baba katiliyle baban bir safta”

Gaye ve maksatları Sayın Cumhurbaşkanını ERDOĞAN’ı devirelim Büyüyen Türkiye’yi durduralım. Lakin biz eskiye dönecek değiliz millet uyandı asıl oyunu milletin hür iradesi bozuyor.

Bu kadar büyük oyunları seçmen görebiliyor asıl sizin beyniniz nohut kadar kalmış. Milletin aklıyla alay ediyorsunuz…

Eğer bu 24 Haziran’ı kaybedersek Türkiye eskiye gider. Fakat kazanırsak bizleri kimse durduramaz. 24 Haziran tarihi milat olacak yeniden şahlanıp dirilecek bu ülke.

İşte bu yüzdendir ki Cumhur ittifakına destek vermek önem arz ediyor.

Bakın seçime giren muhalefetin ittifakına hepsi birer terör övücüsü olmuş fetöcü sever hale gelmişler. Batı ağzıyla konuşur oldular.

Sağcı ve milli görüşçüyüz diyenler sol cenahta yer alıyor. Sol ve ulusal olanlar sağ cenahta yer alıyorlar sözüm ona bunlar milletin aklıyla dalga geçiyorlar.

Bunlar 21. Yüzyılın siyasetini yapmıyorlar bu kafalar 1950 ve 60 lar da kalmışlar. Biraz çağ atlayın.

Muharrem İnceye bakıyorum bizden daha iyi Müslüman oldu seçimden seçime olan Müslümanlardan.

CHP zihniyeti nedir biliyor musunuz ak parti hükümeti için söylenen bir söz var. CHP grup başkan vekili Engin ALTAY “bu hükümet dünyanın en doğru işini de yapsa alkışlayacak halimiz yok Milletin bize verdiği görev bu kardeşim…”

Yani biz bu sözden şunu anlıyoruz bizden iyilik beklemeyin biz hep kötüleriz iktidar olamayız lakin iyiye kötü kötüye de iyi deriz görevimiz bu bizi sandığa gömün…

Meral hanıma bakıyorum ben fetöcü değilim diyor ilk işi fetöcüleri çıkartmak ve OHAL’i kaldırmak.

Temel bey ise maalesef ilk işi yine OHAL’i kaldırmak, fetöcüleri çıkartmak ve hdpkk çocuk katili olan zevatı içerden çıkartma gayelerinde ve söylemler hep bu yönde.

Hiç birbirinden bağımsız konuşmaları yok. Söylemleri fetöcüler mağdur, OHAL kalksın, hdpkk Demirtaş çıksın siz ne ara ağız birliği ettiniz?

Batıya bakın batıda da gerek görsel basın, gerekse sosyal medya da aynı söylemler…

Batılı ülkelere ve içimizdeki yandaşlarına sormak lazım…

Hiç biriniz çıkıp ta Fransa da OHAL varken Cumhurbaşkanlığı seçimi yaptılar. Hiç endişelenmediniz hâlbuki 6 kez uzatıldı OHAL tam 2 yıl sürdü sesiniz neden çıkmadı hiç eleştiride bulunmadınız?

Oradan Bunlar zeki, biz aptal mı görünüyoruz acaba?

Ak partiye ve Recep Tayyip Erdoğan’a hasetliklerinden; seçmenin gözünü boyayıp oy alabilmek için solcular sağcı, sağcılar solcu oldu. Gülerim sizin bu halinize…

Aslında bu fikir bunların değil, bunlara çeşitli vaatlerde bulunan batılıların…

Ma’mafih bu yapılanlar tutar mı? Asla tutmaz.

Çünkü bu millet büyük oyunları bozan bir millet. 24 Haziranda ve asırlar boyu sandığa gömülecekler…

Şimdi geçmişte yapılan kritik hatalar bu seçimde yapılmamalı. Asla yabana atılmamalı, 24 Haziran seçimlerinde doğu ve güneydoğudaki sandıklara devletin sahip çıkması elzemdir.

Seçmen gidip hür iradesiyle kime rey kullanacaksa ona kullanması gerekir. Ma’mafih mühür hdpkk nın elinde olmaması büyük önem arz ediyor…

Birilerine şaka gibi gelebilir lâkin bu seçim o kadar önemli ki hem dış mihrakların, hem de içerdeki aynaların aynası kırılıp maskeleri düşecek böylelikle büyük oyunları bozulacak.

Bize düşen görev ise Cumhur ittifakını en yükseğe zirveye taşıyıp ilk turda bu işi bitirmek olmalıdır…

Peki burada Cumhur ittifakına düşen görev nedir seçmenin gönlüne hitap eden vekilleri aday göstermeleridir.

Biz seçmen olarak böyle vekil ve siyasetçi istiyoruz. Milli manevi duygularımıza değer veren, seçimden seçime milletin içine giren değil, her daim milletin derdiyle dertlenen istiyoruz.

Aranıldığında ulaşılamayan değil, ihtiyaç hâsıl olduğunda milletine ulaşan vekiller istiyor bu seçmen…

Geçmişte ki siyasetçiler gibi sigara paketinin üzerine not alıp, sonrada çöpe atan değil, gönlüne not alıp kendi işi görevi gibi addeden vekil istiyoruz…

Bunlar seçmenin hissiyatıdır bize yazmak düşer eğer seçimi kazanmak istiyorsak…

Elhasıl Bu kadar büyük oyunu seçmen görüyor Cumhur ittifakıyla bozacak sizde seçmenin arzu ve isteklerini görün ki büyük oyunlarını hep birlikte bozalım… Vesselâm.

Siyasetçi/Yazar