Adnan OKTAR ve yandaşlarına karşı yapılan OPERASYONU bizler de takdirle karşıladık. DEVLETİN KANUNLARI VAR. İSTİHBARATI VAR. YANLIŞ YAPANLARI CEZALANDIRSIN. Ancak; 15 Temnuz Darbe Teşebbüsü sonrası  “BÜTÜN CEMAATLER POTANSİYEL FETO ADAYIDIR. HEPSİ DERHAL KAPATILMALIDIR” diye ortalığı velveleye veren ancak bir netice alamayan köftehorlara da yeniden gün doğdu.

Adnan OKTAR ve yandaşlarına karşı yapılan OPERASYONU bizler de takdirle karşıladık. DEVLETİN KANUNLARI VAR. İSTİHBARATI VAR. YANLIŞ YAPANLARI CEZALANDIRSIN. Ancak; 15 Temnuz Darbe Teşebbüsü sonrası 'BÜTÜN CEMAATLER POTANSİYEL FETO ADAYIDIR. HEPSİ DERHAL KAPATILMALIDIR' diye ortalığı velveleye veren ancak bir netice alamayan köftehorlara da yeniden gün doğdu. Çekinmeseler neredeyse zil takıp oynayacaklar. Sosyal medyada yeniden aynı şarkıyı çalmaya başladılar. Aynı nakarat ısrarla tekrarlanıyor. İçerlerinde mutlaka iyi niyetli olanları da vardır elbette. Ancak ekseriyetinin kasıtlı olduğunu hayat tecrübelerimle çok yakinen biliyorum.

CEMAATLER kesin KAPATILSIN DİYEN BU ŞAŞKINLARA Benim İKİ ÇİFT SÖZÜM VAR;

ÜLEEEENNN EMBESİLLER.

Bir şeyi söylemeden önce biraz düşünsenize. Karşınıza çıkıp sizi köşeye sıkıştırabilecek tekliflerin gelebileceğini niçin düşünmezsiniz?

MASONLAR EVANJELİSTLER ERMENİLER RUMLAR HRİSTİYANLAR ve YAHUDİLERIN YEZİDİLER Yezidilerin CEMAATLERİ vs. ayrıca ENSAR İLİM YAYMA ve TÜRGEV gibi CEMAAT hükmünde olan YAPILARINDA KAPANMASINA TARAFTAR MISINIZ?

"DEVLETİN dışında ÖZEL hiçbir faaliyete biz asla taraftar değiliz" diyorsanız ben de sizinle beraber AYNI ÖRSE VURACAĞIM.

"Beyim onları karıştırma mı" diyorsunuz yoksa?

SİZİ GİDİ TASAVVUF DÜŞMANLARI SİZİ.

Sizi gidi VEHHABİ KAFALI ZAVALLILAR SİZİ.

Tarihteki DEDELERİNİZİN HALİNDEN de mi? İBRET ALMIYORSUNUZ?

Tarihin çöplüğünde yerlerini aldılar. İsimleri cisimleri unutuldu. Nesilleri kesildi. Hayırla anılmak nimetini de kaybettiler.

Amma; MEVLANA, Yunus EMRE, A. EVRAN. A.YESEVİ. H.BAYRAMI VELİ. H. BEKTAŞİ VELİ. MAHMUD HÜDAİ Hz, AKŞEMSEDDİN Hz., Emir SULTAN, Somuncu BABA Hz. ve ismini sayamadığım binlerce mübarek zat sanki yaşıyorlarmış gibi CANLI. CEMAATLER, TARİKATLAR dini olduklarından ziyade SOSYOLOJİK VARLIKLARDIR. Hayatın içinden olan VAKIALAR'DIR. Toplumda sosyolojik karşılığı olanlara karşı yapılan mücadele de asla netice alınamaz.

Geçmişi bırakınız efendim.

Yakın tarihe bakınız. Cumhuriyetin kuruluşunda kanun çıkarılıp kapatılan ve yasaklanan Tarikatlarla

Başa çıkılabildi mi. Aksine daha kötü oldu.

Her sokak başında Sahte ŞEYHLER, MEHDİLER ortaya çıktı.

Sonra ATATÜRK ve İNÖNÜ DEVRİNDEN daha şiddetli baskı uygulanabileceğini mi sanıyorsunuz? Tabii Kİ: DİNE, DEVLETE ve MİLLETE ZARAR VEREN TARİKAT ve CEMAAT MENSUPLARINA her türlü en ağır cezalar verilsin.

Ancak yeter artık. Bıktık. Usandık. Bilir bilmez veya kasıtlı olarak yapılan ısrarlı konuşmalar ve yazışmalar karşısında neredeyse az kaldı. ÇILDIRACAK HALE GELDİK.

Not: Beyefendiler ve Hanımefendiler.

LAİK DEMOKRATİK BİR HUKUKİ SİSTEMLE yönetildiğimizin farkında değilsiniz galiba.

LAİK DEVLET: Bütün CEMAATLERE aynı oranda YAKIN olan değil, Hepsine AYNI ORANDA UZAK OLAN, Olması Gereken Bir DEVLETTİR.

DEVLET KANUNLARINA GÖRE CEMAATLERİ KONTROL EDER. KANUNLARINA UYGUN hareket edenlere dokunmaz, dokunamaz. Kanunlara AYKIRI FAALİYET YAPANLARIDA kanunlarına göre CEZALANDIRIR.

Şunları kapatın. Bunları yok edin. Bunlar şöyle yapıyorlar, böyle yapıyorlar gibi sokak - kahve konuşmaları ve dedikoduları gibi aslı olmayan SAFSATALARA PRİM VERMEZ.

'''CIA'nın, İngiliz - Alman İstihbaratının elinde OYUNCAK OLAN CEMAATLER - TARİKATLAR''' denilenler KİMLERDİR. KİMLERDİR. Lütfen açıklayın Efendim. Devlet böyle genelleme yapmaz. Yapamaz. Yapmamalıdır.

MASUM VATANDAŞLARINI da İSTİSMARCI MÜFTERİLERİN İNSAFINA asla TERKETMEZ. TERKEDEMEZ. Çünkü GENELLEME YAPMAK; İSLAMA, İNSANLIĞA, TOPLUMA, DEVLETE ve MİLLETE İHANETTİR.

Devletimize ve Yöneticilerimize güveniyoruz. Her türlü gelir ve giderlerin kontrol edilmesi, kanunlara aykırı işlerin yapılıp yapılmadığının en ince detaylara varıncaya kadar incelenmesi ve bu hususlarda araştırma yapılmasını canı gönülden destekliyoruz. Ve mevcut şarkıların gündemden kaldırılmasını bekliyoruz.