Burada hangi hukuk işliyor?

Masonluk gizli bir örgüt değildir. Masonluğu yönetenler gizlidir! Yani 33. dereceden bir masonu tanımak çok zordur.

Masonlar kararlarını günlük almazlar. Masonlarla savaşacak bir insanın, onları çok iyi tanıması ve zihnindekileri bilmesi gerekir. Planının sonucunu bugün çizersin ama onların kurallarına göre oynarsın. Burada mühim olan planın sonucunu kimin çizdiğidir, oyunu kimin kurallarına göre oynadığın değil!

Örneğin; şu an Suudi Arabistan karışmış durumda! Planın sonucunu zamanla göreceğiz. Önemli olan planın sonucunu kimin çizdiğidir. Yani Suudi’nin Mısır'ın veya körfez ülkelerinin çizmediği aşikâr. Bunlara çizildi ve verildi.

Şimdi bir oyun oynanıyor. Bizim bu oyunu okuyabilmemiz için, bu örgütlerin geçmişte yaptıkları planları, çizdiği haritaları ve yapmak istediklerini çok iyi anlamamız lazım.

Şöyle bir hadis var;

"Hac yolu 3 yıl kesilecek! İnsanlar 3 yıl hacca gidemeyecek!"

Bunun sinyalleri başladı mı? Başladı.

Bugün kazara Yemen'den bir füze Riyad'a düşse, Suudi savaşa girer mi? Girer!

Savaşa girdiği an sınırını kapatır mı? Kapatır! Yemen ile savaşan Suudi, otomatikman İran ile de savaşır mı? Savaşır! Sınırlarının tamamı kapanır mı? Kapanır! Hac yolu kesilir mi? Kesilir!

Bunlar bir plan yaptılar! Planları, Suudi Arabistan topraklarını ve egemenliğini o coğrafyada yükseltmek! Çünkü neden? Aile büyük bir orduya sahip! Ayrıca küçük ülkeleri Suudi Arabistan ile sindirmek istiyorlar. Buna İran, Tunus, Lübnan, Yemen ve Arap Emirlikleri dahil tüm yabancıları ılımlı İslam adı altında Suudi'ye çekebilmek ve bunu yaparken de kendi zihinlerindeki İslam’ı Kâbe'ye sıkıştırmak sonra Orta Doğu'yu (Buna Türkiye'de dahil!) kutsalın sahibi olarak yönetmek istiyorlar!

Yahudi ve Hıristiyanların ortak merkezi Kudüs'e sahip olan Yahudi ve Hıristiyanların üzerinde egemen olur. Dünyanın en büyük din ticareti Kudüs'te yapılır. 3 dinin kutsal toprağı Kudüs'e sahip olan 3 dinin de sahip olur.

"Suudi Arabistan sınırlarını daraltalım, topraklarını genişletelim, ılımlı İslam’ı sokalım, Mekke ve çevresini Haram-i Şerif'in sınırını da daraltalım, Müslümanlardan başkası girmesin! Müslümanlar oraya gittiğinde oranın sahibi kimse ona haraç ödemek zorunda kalsın!"

Günümüzde bu kutsalı ticarete çevirdiler mi? Çevirdiler!

Türkiye'yi kontrol edemeyeceğini anlayanlar; "Bunu Suudi üzerinden yapalım! Böylece bütün Orta Doğu'yu kontrol etme şansına sahip olur, bütün yolları Suudi'nin parası ile keser, her türlü finansal desteği Suudi'den alırız." dediler.

Yahudiler, peygamber olduklarını bildikleri halde, birçok peygamberi öldürdüler.

Peygamberlerini öldüren bir ırk; günümüzde bulandırılmış ve içi boşaltılmış olan Mehdi inancını yok edemezler mi?

Günümüzde Şiilerin ve Sünnilerin inandığı iki farklı mehdi inancı hâkim.

Gelecek olan Mehdi; Sünnilere göre, Şiileri yok edecek!

Şiilere göre ise; Sünnileri yok edecek!

Mehdi'nin ilk yok edecek zihniyet; Suudi zihniyetidir!

Bugünkü İŞİD zihniyeti; Suudi zihniyetinin bir sonucudur.

"İslam’a karşı mı? Vur!"

İslam’da böyle bir şey yok!

Burada hangi hukuk işliyor?

Vehhabilik!

Peki, vehhabiliği kim kurdu?

İngilizler!

"Müslüman’ım!" diyorsun ve İngilizlerin kurduğu bir mezhebe inanıyorsun!

Bu nasıl bir Müslümanlık?