FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında bombaladığı bugünkü TBMM, Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ikinci defa gazilik şerefine nail olan meclistir.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında bombaladığı bugünkü TBMM, Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ikinci defa gazilik şerefine nail olan meclistir. Ecdadımızın mübarek kanıyla yoğrulan ülkemizin bu kutsal topraklarında 15 Temmuz gecesi ‘’Milli Mücadele Ruhu’’ yeniden tecelli etmiş, yedi düvele karşı yeni bir direniş destanı daha yazılmıştır..

Bu vatan topraklarında, ecdadımızın akıttıkları her damla mübarek kanda, toprağa düşen her bedende, hepimizden illaki bir parça vardır. İşte bunun için bu topraklar dünyanın en pahalı ve en kıymetli topraklarıdır. İşte bunun için bu toprakların dünyada eşi ve benzeri asla yoktur.
Bu toprakların mayası, ‘’Ecdadımızın mübarek kanıyla’ ’yoğrulmuştur. Bizler, bugün bu topraklar üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşıyor, büyük hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyorsak, Allah Şahit canı pahasına bu toprakları vatan yapan ve koruyan ecdadımıza çok şey borçluyuz.

Bizler biliyoruz ki vatan sevgisi imandandır. Soruyorum şimdi size; O kirli günde memleketini 1 dolara satan, meclisimizi bombalayıp sivil halkımıza kurşun sıkan, ABD’nin uşağı bu vatansız Fetö’cü teröristler, Vatan sevgisinden acaba ne anlarlar? Korkuyu korkutan bu milleti ölümle korkutacaklarını zanneden bu satılmış alçaklar, yaptıkları bu hain girişimle yakın tarihimizin ‘’En namussuz, en soysuz topluluğu’’ olarak tarihin çöp tenekesinde yerlerini alacaklardır.
Fitnelere karşı sonuna kadar doğru bildiği yolda sabırla mücadele ederek şehit olan Hz. Ali (ra) ‘’Her şeyi affedin; ama vatanınıza ihanet edenleri asla affetmeyin..!’’ diye bizlere çok önemli bir tavsiyede bulunmuştur. 15 Temmuz gecesi ihanetin en şerefsizine muhatap olan güzel ülkemde bundan böyle artık hiçbir şey eskisi gibi olmamalıdır.

Bundan böyle, ülkemizin milli bekası için 15 Temmuzda bir araya gelerek oluşturduğumuz bu ‘’Diriliş hareketine’’ asla zeval vermemeliyiz..

Bundan böyle, karşılıksız sevdiğimiz ve canımızı seve seve feda ettiğimiz bu güzelim ülkemize ‘’Hiç kimsenin zarar vermesine’’asla müsaade etmemeliyiz..

Bundan böyle, Müslüman elbisesi giyinerek sureti haktan görünen mankurtlara, ülkemizi istila etmek isteyen bu riyakar By Lock’cu şerefsizlere ‘’Asla merhamet etmemeliyiz..’’
Bundan böyle, kınalı kuzularımızı topraklara düşürüp şehit eden Fetö’nün ‘’Kan Kardeşi’’ tırsak PKK’lılara bu toprakları mezar etmeliyiz..

Bundan böyle, kimin dost kimin düşman olduğunu iyi anlayıp, ‘’Kuzu postuna bürünen bu efsunlanmış hainleri’’ asla dost edinmemeliyiz..

Bundan böyle, siyasetçisiyle, bürokratıyla, vatandaşıyla hepimiz, enerjimizi kısır çekişmeler için değil, ‘’Güçlü ve yeni Türkiye'yi kurmak için’’ sarfetmeliyiz..

Bundan böyle, hangi şart altında olursa olsun, ‘’Milli egemenlik üzerinde hiçbir vesayet ve tahakkümün kabul edilmeyeceğini’’bütün dünyaya daha bir gür sesle haykırmalıyız..
Bundan böyle, utanmadan sıkılmadan seçilirse "Suriye'de Kürtleri silahlandıracağını" söyleyen kancıklara asla itibar etmemeliyiz..

Bundan böyle, ‘’Donuna bile sahip çıkamayan’’ İbadi gibi çapsızlarla muhatap olup ülkemizi tehdit etmelerine asla müsaade etmemeliyiz..

Bundan böyle, ABD ve Avrupa'nın ikiyüzlülüğüne kanıp ‘’Dost - Müttefik hikâyelerini’’ asla kale almamalıyız..

Bundan böyle, Türkiye'nin asla büyük ve güçlü bir devlet olmasını istemeyen, Abdülhamit Han’ı tahttan indiren ‘’İngilizlerin tezgahladığı kirli oyunlarına’’ gelmemeliyiz..
Bundan böyle, kökten Erdoğan karşıtlarının gazına gelip ‘’Ülkemizi pança pinçik etmek ve irademizi rehin almak isteyenlere’’asla fırsat vermemeliyiz..

Evet artık şimdi ‘’Türkiye’yi yeniden inşa etmek ve bir karar vermek zorundayız..!’’
Çünkü ‘’Hep birlikte savunmamız gereken bir vatanımız ve asla vazgeçemeyeceğimiz bir bağımsızlığımız var..!’’

Ülkemizi kuşatmak ve çember içerisine almak isteyenler sırtlanlara ve ihanet çetelerine karşı şimdi birlik zamanıdır. Hakikatin izini süren Cumhurbaşkanımızın, uzun adamın, yanında saf tutma, bir birimize sıkıca sarılma zamanıdır. 15 Temmuz bütün siyasi partiler için artık bir milat olmalıdır. Kimin ne mal olduğu artık gün gibi ortadadır. Mızıkçılık yapılmamalı ve Yenikapı ruhu asla terk edilmemelidir. Kangren haline dönüşmüş siyasi davalardan artık biran önce vazgeçilmelidir. Ülkemiz üzerinde kirli ve alçakça oynanan oyunlara dur demek için, siyasi çekişme ve tartışmalara artık bir son verilmelidir. Bu anlamda ‘’Yeni anayasa artık tarihi bir sorumluluktur.’’ Dünya değişmiş, Türkiye değişmiş, darbelerin getirdiği vesayetçi anlayış artık iflas etmiş ve çökmüştür. Sabah erken kalkanın darbe yaptığı devirler artık çok gerilerde kalmıştır.

Türkiye artık o eski Türkiye değildir. Daha dün ‘’Kabuğunu kırarak her anlamda şahlanışa geçen ülkemizin ayağına çelme takmak isteyenler, şimdi anladık ki bu gün ülkemizi artık kuşatmak’’ istemektedirler…

Bize karşı açılan bu çok uluslu çukur savaşlarında, içimizdeki gevşeklere rağmen ‘’Vatan Millet ve Kardeşlik’’ düzleminde hepimizin tek yürek hareket etmesi elzemdir.
Nihai kertede 2023, 2053 ve 2071 Hedeflerine doğru hızla gittiğimiz bu kutsal yolda, yeni nesillere bırakabileceğimiz en güzel miras;‘’Daha güçlü, daha özgür ve daha huzurlu bir Türkiye’’ olacaktır. Şer görünende, hayır vardır. Anladık biz anlayacağımızı…
Evet ‘’Bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır..!’’