Ben senin bütün damarlarında hala varım!

Ben senin bütün damarlarında hala varım! Ve istediğim an Rus Elçiliğine yaptığım kahpeliği sana da yapabilirim! Diyen FETÖ, yeni talimatının ilk mesajını vermiş oldu.

Anlaşılan Türkiye’nin yeni Rusya hamlesi,

Yeni Suriye hamlesi ve Rusya’da başlatılan garantörlük görüşmeleri ciddi rahatsızlıklar meydana getirdi.

Suriye’ye yönünü çevirdiğimizden beri Anadolu’da bombalar patlatılıyor. Söz konusu mesele Halep olduğunda, Kayseri’de hain saldırılar gerçekleşti. Öncesinde yine söz konusu mesele Suriye olduğunda İstanbul’da patlatılan hain saldırılarla tekrar görmüş olduk.

Tarihin derinliklerine doğru ilerlediğimizde Abdulhamit Han dönemlerinde yaşanılan bir vaka ile yazımızı sürdürmek istiyorum.

(İngilizlerin -ABD )Siyonist babaları Avusturyalı Theodor Herzli Yahudilere yeni bir yer bulmak için görevlendirir.

İstanbul’a bir ziyaret düzenleyip hahambaşı Moşe Levi aracı ile hacı Ali paşa ile gayri resmi görüşme ayarlatır.

geliş sebebini değişik bahaneler sunarak açık eder ve Sultan Abdülhamit han ile Moşe levi’nin görüşmesini icap buyurur.

Münir paşa aracılığı ile saray la Osmanlı Yahudiler liderinin resmi olarak görüşmesini ayarlar.

Hahambaşı sabah sekizde Sarayda görüşmek için hazır bekler.

fakat Abdülhamit han bir türlü hahambaşını büyür etmez, öğlen olur, aksam olur ertesi gün yine gelir,

Üç gün kapıda bekler, akşama kadar güneş battıktan sonra hahambaşı Sultan'ın huzuruna çıkartılır ve ona ; ‘imparatorluğumdan bir karış toprak parçasının bile sizlere verilmeyeceğini bilen siz ne cüretle karşıma çıkıp Siyonistler için talepte bulunursun’ der Haham başını ağlatarak huzurundan kovar.

Dün Fırat kalkan hareketi ile 14 yiğidimizi şehit verdik ruhları şad olsun...

İsrail de olduğu gibi bugün yanı başımızda ABD’nin silah ve mühimmat vererek kuvvetlendirdiği PYD’nin amacı; yeni bir devlet kurmaktır. Şer odağının garantörü olan ABD’de bu ülkeyi ilk tanıyacak olan ülkedir.

Sınır hattımızda yeni bir devlet kurulacak, PYD-PKK bu sınırda silahlandırılacak ve tıpkı Siyonist İsrail’in Filistin’de yaptığı gibi yıllarca ülkemizi tehdit edecekti.

Fırat kalkanı hareketi dün 14 şehidini vererek buna engel oldu .

Fırat kalkanı hareketi olmasa idi bugün Suriye'nin kuzeyinde PYD yeni bir devlet kurmuş olacaktı.

Suriye, Halep, Fırat kalkanı bölgelerine yoğunlaşan Türkiye’nin her defasında içeri de patlatılmasının asıl sebebi de budur. Bu durum Türkiye için yeniden bir kurtuluş savaşı mücadelesidir.

Kurtuluş savaşı ile bugün arasında olan tek fark ise; O gün düşmanın nerede, ne şekilde olduğu bilinirken, bugün düşmanın içeride ve dışarıda şeytansı planlarını sürdürdüğüdür.

Unutulmamalıdır ki milyonların bir araya geldiği şer odaklarına karşı birlerin yanında olan Yüce Yaratıcının desteği ile bu saldırılar geri püskürtülecektir. Yazımızın başında bahsettiğim; Rus Elçisine yapılan haince saldırıda verilmek istenen mesaja buradan bir mesajla cevap vermek istiyorum.

Damarlarımızda dolaşa bilirsiniz, Sinsi planlarınızla herkesi satın alabilirsiniz. Bir dolarla şerefini satan iş birlikçilerinizle iş tutabilirsiniz. Fakat unutmayın ki bu memleketin her bir bireyi bir RECEP TAYYİP Erdoğan’dır.

Unutmayın; Biz bir ölür, bin diriliriz.