Kardeşim Polis memuru Kadir Cihan Karagözlü 7 Haziran 2016 tarihinde Vezneciler saldırısında şehit düştü... O şehit oldu biz paramparça olduk.. Herkes el uzattı ve yanımızda oldu. Allah herkesten razı olsun. Ama değinmek istediğim kişiler işte yukarıda yazdığım gibi kanımdan canımdan abim gibi kardeşim gibi yanımızdaydı.

İnsanoğlu yaşamı boyunca türlü türlü dertle sorunla karşılaşır. Kimini kendi çözer kimini zaman çözer kimini ise eş dost akraba kardeş ana-baba yardımı ile çözer.

Önemli bir gerçek vardır ki sorun ne olursa olsun kanından canından olan kişiler her daim bir adım daha önde koşar yardımına hele abin varsa yorulmadan usanmadan koşar..

Kardeşim Polis memuru Kadir Cihan Karagözlü 7 Haziran 2016 tarihinde Vezneciler saldırısında şehit düştü...

O şehit oldu biz paramparça olduk..

Herkes el uzattı ve yanımızda oldu. Allah herkesten razı olsun.

Ama değinmek istediğim kişiler işte yukarıda yazdığım gibi kanımdan canımdan abim gibi kardeşim gibi yanımızdaydı.

Dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Dr. Mustafa Çalışkan . Ne diyebilirim nasıl anlatabilirim inanın kelimeler bulamıyorum yazarken. Acımızı yaşamaya başladığımız andan itibaren içimizde yanan ateşe tabiri caizse çağlayanlar kadar su serpti,serpmeye de devam ediyor. Kardeşim ve onun gibi görev yapan her memurunu evladı gibi görüp o hassasiyetle her zaman yanlarında olmuş bir Müdür. Kardeşim şehit olduktan sonraki günlerde hemen her gün kapımızı bir polis memuru çaldı.

O kadardı ki artık utanmaya başladık...Ne ihtiyacımız varsa yerine getirmek için heyecan duyan bir teşkilat, Şehit düşen kardeşimi evladı gibi gören acımızı her daim hafifleten Kahraman bir Emniyet Müdürü o.

Mustafa Çalışkan.

Şimdi Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu. Rabbim yolunu açık etsin çok daha iyi yerlere getirsin inşallah..

Bir başka abim ise Dönemin Zeytinburnu Emniyet Müdürü şimdi ise İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olan Erdem Torlak..

Hani derler ya bu iş için doğmuş diye..İşte tam polis olmak için doğmuş yetenekli,azimli tam bir devlet adamı..Adam gibi adamdır Erdem Müdürüm . Yaşadığımız acılı dönemde ne elini ne gölgesini üzerimizden eksik etmedi. Ailemizden biri oldu . Her zaman iletişimde olan, hatır soran, unutmayan, biliyoruz ki kalbimizin birlikte olduğu Kahraman Müdürümüz Erdem Torlak o.

Çok önemli görevlere ve mevkilere geleceğinden hiç şüphem yok..

Allah yar ve yardımcısı olsun.

Şehitlik ne güzel makamdır...

Allah ne güzellikler müjdelemiş şehit olanlara...

Sorgusuz sualsiz vatanına bayrağına dinine bağlı olan bir bireyim..Devletim her zaman baş tacı bende emrinde bir vatandaşım..Bu durum kardeşimin şehit olmasıyla bende çok daha derinleşti diyebilirim..

Hangi devlet hangi ülke evladına evladının ailesine bu kadar yakın davranır bilmiyorum..

Bahsetmek istediğim bir diğer Kahraman Abim, Eski Zeytinburnu Emniyet Müdürü şimdi İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Bodur.

Burak Bodur Zeytinburnu Müdürü olduğunda ilk işlerinden biri bizimle iletişim kurmak, yanımızda olduğunu, bir elinin üzerimizde olduğunu bildirmek oldu..Gerçekten öyle de oldu...

Desteğini,yardımlarını şefkatini hiçbir zaman esirgemedi hala da öyle ne zaman başımız sıkışsa her zaman kapısının açık olduğunu bildiğimiz çok kıymetli bir insandır..

Burak Müdürüm'de şehit oğlu olması bazı durumlara aynı pencereden bakabildiğimizi , birbirimizi daha iyi anlayabildiğimizi gösteriyor..

İşte derdimde, sıkıntımda, düştüğümde, sendelediğimde yanımda olan ağabeylerim...