Süper Lig'de 37. hafta geride kaldı. Lider Beşiktaş, evinde ağırladığı Hatayspor'u tam 7-0 mağlup etti. Larin attığı 4 golle maçta yıldızlaştı; sakat Aboubakar ve Cenk Tosun'u aratmadı.

Süper Lig'de 37. hafta geride kaldı. Lider Beşiktaş, evinde ağırladığı Hatayspor'u tam 7-0 mağlup etti. Larin attığı 4 golle maçta yıldızlaştı; sakat Aboubakar ve Cenk Tosun'u aratmadı. En yakın rakibine 5 puan fark atan Kartal, kalan haftalarda 4 puan toplarsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Zirvenin 5 puan gerisindeki en yakın takipçisi Fenerbahçe; 2 puan bırakılan Alanyaspor karşılaşması sonrası evinde Kasımpaşa'yı 3 golle geçti. Kurduğu iddialı kadroyla şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Kanarya; bu sezon da mutlu sona ulaşamayacak gibi görünüyor.

Zirvenin bir diğer takipçisi Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 2 golle geçerek 3. sıradaki yerini korudu. Zirvenin 6 puan gerisindeki Cimbom'un şampiyonluk şansı devam ediyor. Fatih Terim'in öğrencileri önümüzdeki hafta Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bakalım derbide sonuç ne olacak?