BEN TÜCCAR DEĞİLİM

Yo yoo yooo !

ben bir tüccar değilim. ben sadece yazıyorum. yazılarıma bir meta ve bana da bir tüccar gibi bakmayın. Elimden geldiğince edindiğim, didindiğim ve elde etmek için nice bedeller ödediklerime bir mal gibi bakmayın. bedelini ödeyerek edindiklerimi kendi sütunlarım ( sofram ) da sizlereserdediyorum.

Ben tüccar değilim !

soframı en içten, en katıksız ve riyasız şekilde sizlerle paylaşıyorum. Biliyorum, hepinizi memnun etmem ve hepinizin damak zevkine hitap etmem mümkün değil. Yazılarımdan her ne kadar kendinize dair bir şeyler bulmuş olsanız ve ya tersi olsa bile, art niyetliymişim gibi art niyetli bir sonuç çıkarmayın.

Mutlak hükümler çıkaran cümle öbekleri de kurmayın. kurmayın zira ben tüccar değilim. Sofram da size dair ne varsa hepsini en küçük kırıntısına kadar alın ama sakın tüketmeyin ! çünkü ben ürün imal eden ve ürün satan bir tüccardeğilim.

Ben tüccar değilim ve kimseye yazı satmıyorum. Ve ben sadece yazıyorum...

Damıta damıta ve içerisine duygularımı, hislerimi ve yüreğimi katarak yazdıklarımı tüketmeyin !

Ben bir tüccar değilim

kazanç gibi bir güdüm yok benim. Dolayısıyla pazarlamak istediğim, istismar ettiğim ve üzerinde utanmazca hesaplar kurduğum malzemelerim yok benim ve ben tüccar değilim...

Ben tüccar değilim !

sahici ve temiz tüccarlarla hesabımda yok. Ve hatta onlara duacıyım da. Ama ben tüccar değilim.

Yazılarımda kimselere birşeyler satmak, kimseleri teskin ve teselli etmek, kimselerin egolarına cila atmak, kimilerinin takdirini kazanmak ve ya kimilerinin onay makamı olmak gibi bir hesabım yok benim. Dedim ya ben tüccar değilim.

sütunlarım bana ait bir sofra olsada, satışa sunduğum ve vitrine dizdiğim ürünlerim yok benim. Misavirperver olmanın temiz ve saf tadının tatmini yetiyor bana ve ben tüccar değilim.

Ne övgüleriniz ne sövgüleriniz benim kendi soframı kurmama asla engel olamayacak. Soframda bulunanların bazılarının tadına tuzuna bakıp, tatsız ve tuzsuz bulmanız da sizin en doğal hakkınız. Tatsız, tuzsuz ve vitaminsiz bulmuş olmanız da beni yolumdan alıkoyamayacak zira ben bir bedel koyup satış yapan tüccar değilim.

Birileri çıkıp '' Emek '' diyerek tüccarlığa ve satışa iyi niyetli bir yaklaşım serdederek tüccar olmaya yeşil ışık yakabilir. Ve böylesi bir yaklaşıma sert bir reddiye getirmekte pek mümkün olmasa da, satacak kişi ve tıynet yok bende ve ben tüccar değilim..

Ben, sadece kendimi yazıyorum...