"Batıl Cihangir"lere cevap..

Meclis kürsüsünden, “15 Temmuz akşamı iki batılın çatışmasını seyrettik biz bu ülkede” demiş, bu hayásız sözlerini sosyal medya hesabında da paylaşmış ve hakkında re’sen soruşturma açılmıştı..

SP Milletvekili Cihangir İslâm kişisi bir halt etti... Sözlerini uzun uzadıya tahlil etmek icap etmez. Lâkin ders çıkarmak, sözde muhalefet, bu tür fasık Müslümanlara hak ettikleri cevabı en güzel şekide vermek lazım.

Öyle ki, bu cevap yüzyıllara ışık tutsun... FETÖ zihniyetini ebediyyen yok etsin... Günübirlik, içimizi soğutmakla kalan, geleceğe hayrı olmayan cevaplar esaslı bir mánâ ifade etmez...

Cihangir kişisinin çirkin sözlerine cevap verirken geleceğe yansımak, ya da FETÖ’ye ve beslemelerine verilecek en güzel cevap, o zihniyetin köklerini kurutmaktır...

Kurutulması elzem bu kökler nelerdir, arzetmeye çalışayım:

1) Birinci kök, Moiz Kohen Kemalizmidir..

Muhterem cumhurbaşkanımız da ifade etti.. Hususen gençlere hitab ederek, “Atatürk'ün resmini kaldıran kim? İnönü. (.....) Kemalistim diye geçinen gençlerin bunları bilmeleri lazım. (.....) Geçenlerde köşe başı kalemşörlerinden bir bayan [Mine Kırıkkanat], onlara bir şeyler anlatıyor. “Camileri ahır yapmışız” Yapmadınız mı ya? Sadece şu Fatih Suriçi'nde yüzlerce mescidi kapatarak ahır haline getirmişlerdir. Ben İstanbul'da belediye başkanlığı yaptım. Gayet iyi bilirim...” dedi..

Bir başka konuşmasında da, “Ben Türk'üm, Türkçü değilim. İslâm, ırkçılığı reddeder. Bu metin [andımız] ezanı Türkçe okutmak isteyenlerin metnidir. Gazeteci kılıklı provokatörler ekranlardan kin kusmaya başladı. Kimi sözde hukukçuların [YARSAV eski Başkanı, Avukat Ömer Faruk Eminağaoğlu] televizyonlarda Türkçe ezan zulmünü bile tekrar dillendirenleri oldu..”

2) İkinci kök, faşist, kafatasçı, “Atatürkçü milliyetçilik” dedikleri şeydir...

Prof. Dr. Celal Şengör bir tv programında, “Babaanneme bakıyorum (......) Sırp kızı gayet açık, dedeme bakıyorum tipik bir Arnavut, anneanneme bakıyorum tipik bir Helen, hepsi de Türk, pasaportlarında Türk yazıyor. Kendimi Türk milliyetçisi olarak tanımlarım, damarlarımda bir damla Türk kanı yok ama... Atatürk milliyetçiliğidir bu...”

3) Üçüncü kök kriptolardır...

İsimleri buram buram Oğuz Türkü kokan lâkin kripto kimliğe sahip kişilere dikkat etmek, asıl kimliklerini öğrenmek gerek.. Oğuzhan Asiltürk gibilere, ÖZTÜRK soyadlılara hep kuşku ile yaklaşılmalıdır. Munis Tekinalp bunların ilkidir.. Şeriata kahr olsun diyen Kemalizmin kurucusu bu yahudinin asıl adı Moiz Kohen idi. Bir hahamın dokuzuncu oğluydu... (Liz Behmoaras, Bir Kimlik Arayışının Hikâyesi, Remzi Kitabevi)

4) Dördüncü kök, reformistler ve siyasî İslâmcılardır... Ehl-i Sünnet İslâmın muhalifi bu sapık fırka ve felsefeciler müthiş yıkıcıdırlar..

5) Beşincisi, Fuhuş ve kadın faktörüdür... Kadın ve erkeklerin İslâm ahlâk ve edebinden uzaklaşması cemaat görünümlü terör örgütlerinin oluşma ve büyümelerinde önemli aktörlerdendir..

6) Altıncısı paradır... Para birinci değer oldu. Peygamberimiz (sallallahü aleyhi ve sellem), “fakirlik küfroloyazdı” buyurmuş. Yakinen tanıdığım birçok kişi Fetoculara para için gitmişti...

7) Yedinci kök, Ehl-i Sünnet ve cemaat Müslümanların birlik olamayışı, sen ben dâvasıyla bunlara fırsat ve zemin hazırlamasıdır.