Bilindiği üzere, Galatasaray’da olağan seçim genel kurul toplantısı 12 Haziran saat 10.00'da yapılacak. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, ikinci toplantı ise 19 Haziran'da. 

Bilindiği üzere, Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 12 Haziran saat 10.00'da yapılacak. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, ikinci toplantı ise 19 Haziran'da. Şu ana kadar başkanlık adaylığını açıklayan 5 isim var. Birçoğunun açıklamalarını okudum, Fatih Terim'i öne atıp oy isteyen mi dersin, yapacaklarını anlatıp, atıp tutan mı dersin. Hiçbiri de samimi değil. Özellikle geçtiğimiz günlerde yaşanan hatta daha öncesinden fitili ateşlenip günümüze kadar alevlenen Mustafa Cengiz Fatih Terim gerginliğinden sonra, taraftarlar ister istemez seçim sonrası yönetim ve teknik adam arasındaki sıkıntıları yaşamak istemiyor.

Mustafa Cengiz Fatih Terim tartışması

Süper Lig takımları gelecek sezon için kolları sıvayıp çalışmalara başlamışken, Galatasaray'da ise Başkan Cengiz ile Teknik Direktör tartışması yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan bu durum taraftarın da canını sıkmış durumda. Sosyal medyada görüşlerini paylaşan taraftarın bir kısmı başkana arka çıkarken bir kısmı da Fatih Terim için açtıkları "Herkes gider Terim kalır" şeklindeki hashtag ile hocaya destek verdi.

Galatasaray'a zarar veriyorsunuz

Bu yaşananlar şöyle dursun, başkan ve hoca arasındaki gerginlik Galatasaray'a zarar vermekten başka bir şeye yaramıyor. Galatasaray'ın önünde yaklaşan bir seçim var ve takım hangi teknik adamla çalışacak, takıma kimler katılıp, kimler gidecek, başkan kim olacak? Bu sorular cevabını ararken yaklaşan bir de Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmaları var. Başkan Cengiz ve Terim kişisel problemlerini Galatasaray'ın geleceği için rafa kaldırıp gerekeni yapmalıdır. Galatasaray taraftarı iki kişinin çatışması yüzünden bunca sıkıntıyı stresi çekmek zorunda değil. Galatasaray'ın sahibi taraftardır, herkes gider taraftar kalır.