Bu tür konuları araştıran herkes bilir ki İngiltere "Derin Dünya Devleti" dediğimiz oluşumun adeta merkezidir. Bu merkezin atar damarı olan ise şüphesiz Rotshchild ailesinden başkası değildir.

Bu tür konuları araştıran herkes bilir ki İngiltere "Derin Dünya Devleti" dediğimiz oluşumun adeta merkezidir. Bu merkezin atar damarı olan ise şüphesiz Rotshchild ailesinden başkası değildir.

ABD'nin, Fransa'nın, Almanya'nın ve İsrail'in adeta ahtapotun kolları gibi bağlı oldukları merkez İngiltere'yi karargah kabul eden derin devlettir.

Fakat bu güç dengesinde ABD'nin içinde ki Mesih ve İsrail'in içindeki Moşiah (mehdi) beklentisi içerisinde olan gruplara karşı ABD'nin Paralel Yapısı her zaman müdahale etmektedir.

İngiltere'nin Avrupa Birliğinden ayrılışını da bu perspektifte değerlendirmek gerekir.

İngiltere İşçi partisi milletvekili Jo Cox'un öldürülmesi izlediği politika olan "İngiltere'nin Avrupa Birliğinde kalması" ısrarıdır. Derin Dünya Devleti İngiltere'nin Avrupa Birliğinde kalması için çaba gösteren bir çok bürokrata ve devlet yetkilisine açık açık mesajı vermiştir.

Avrupa Birliği diye diretirseniz öldürülürsünüz !

Derin Dünya Devleti Avrupa Birliği isimli bir saçmalığı yıllar önce kurdu, zira hazinelerinde bol miktarda dolar mevcuttu. Ellerinde ki doları Avrupa birliğine yaydı, karşılığında onlardan altın aldı.



Avrupa Birliği isimli oluşuma dahil olan ülkelere petrol pazarlayan pek çok şirket bilinçli olarak iflas ettirildi ve ellerinde ki dolarlara değer kaybettirildi. Bu süreçten sonra Euro isimli bir para birimi ortaya çıkartıldı ki bu paranı basımı da Rotshchildlerin kontrolüne verildi.



Avrupa birliği petrol dalgalanmasından etkilenmemek için petrolü 3 kaynaktan aldı bunlar malum ailelerin kaynaklarıydı. Bölgede istikrarsızlık ve savaş vardı ve Petrol sıkıntısı çekilebilir algısı oluşturarak Avrupa Birliği ülkelerindeki dolar ve euro stokları eritildi.



Birliğin elindeki altınları Dolar alarak ve Euro vererek eriten Derin Dünya Devleti bu kez Birliğe petrol depolamayı ikna etmişti ancak bu kez para stoğu Araplara geçmişti.



Hakikaten de bölgede bir savaş teyakkuz hali vardı ve Araplara bu kez mühimmat ve silah satıldı, ellerinde ki paralar alındı.



Sonuç olarak para da, altın da derin dünya devletinin kasasına tekrar dönmüş oldu. Bu işlemlerin bitmesi elbette ki yıllar aldı ki Derin Dünya Devleti planlarını 36 yıllık yaparlar.



Bu sinsi plan tamamlanınca Rockefeller ailesi petrol piyasasından çekildiğini açıkladı ve servetine servet kattığı petrol ticaretini büyük ölçüde bıraktı.



Rockefeller ailesi Toryum madeninin peşine çoktan düşmüş 14 yıldır araştırmalar yaptırdığı, analiz sonuçları üzerine çalışmalar yaptırdığı ve Kıbrıs'da 1, Afrika'da 1, İngiltere'de 3, ABD'de 3, İsviçre'de 2 laboratuvarda bu madde üzerinde denekler kullanarak (hayvan ya da insan) çalışmalar sürdürdüğü iddia ediliyordu.



İngiltere Yeni Dünya Düzeni isimli proje de yeni Amerika olmak için kolları sıvamıştı bu nedenle Avrupa Birliğinden kurtulmalıydı çünkü yukarıda saydığım sebeplerden dolayı artık Avrupa birliğine ihtiyaçları kalmamıştı.



Öldürülen İngiliz Milletvekili Jo Cox'u öldüren saldırgan "Önce Britanya" diye bağırarak cinayetin kim tarafından işlendiğini bilinçli olarak afişe etmişti.



Ne gariptir ki aşırı sağcı olan "Önce Britanya" isimli bu grubu finanse eden ve İngiliz milliyetçiliğini körükleyen vakıf Türkiye'nin de yakından tanıdığı bir vakıftı... Soros Vakfı...



Ve artık sağır sultan dahi biliyor ki Soros vakfını finanse eden, destekleyen, büyüten, kullanan, devletler ve onların yetkilileri ile yakın temas kurduran da TEK bir aileydi...



Bu ailenin ismi Rothschild ailesinden başkası değildi...



Ve asıl soru; Acaba Rothschild ailesi, Derin Dünya Devleti'nin neresindeydi?



Saygı ve hürmet ile...