İstanbul üçüncü havalimanı, yeni İstanbul Havalimanı 29 Ekim 2018 açıldığında Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nında millet bahçesi yapılacağı ve İstanbul'a dev kent ormanı kazandırılacağı açıklanmıştı.

İstanbul üçüncü havalimanı, yeni İstanbul Havalimanı 29 Ekim 2018 açıldığında Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nında millet bahçesi yapılacağı ve İstanbul'a dev kent ormanı kazandırılacağı açıklanmıştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hukuka ve mevzuata uygun yapılan ihale sonucunda 2 milyar 100 milyon TL ihale bedeliyle ihaleyi kazanan Şirket tarafından, İstanbul Atatürk Havalimanina 132.5 adet ağaç dikilerek dünyanın en büyük ilk 5 şehir parklarından birinin yapılmasına karar verildi. New York Central parkından, Londra Hyde parktan çok daha büyük bir şehir parkı olacak. 8.5 dönüm araziden 5.5 dönümü tamamen yeşil alan ve ormanlık haline getirilecek, geri kalan kısım ise genel havacılık ve askeri havacılık alanında kullanılmaya devam edilecek. Adı da Atatürk'ün adı yaşatılarak Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi olacak.

Yani Devlete, Millete, Cumhuriyete yaraşır büyük, medeni, modern, yeşili, kültürü ve sporu bol bir kent parkı olacak. Gene birileri çıktı Atatürk'ün adının silinmeye çalışıldığı, Vatana ihanet edildiği, birilerinin zengin edildiği, bu alanın yabancılara satıldığı, Millet Bahçesinin maliyetinin 5 milyar olacağı yönünde ipe sapa gelmez, dangalakça; akıl, bilim ve gerçek dışı ithamlarla geçmişte sahiplendikleri porojeye çevre, tarih ve değer gerekçeleriyle karşı çıkmaya, kin ve nefret kusmaya başladılar.

Gezi olaylarında mesele nasıl ağaç değil idiyse, şimdi de Atatürk ve onun adı değildir. Daha önce Atatürk'e "kefere, din düşmanı, Dersim katliamcısı, Mustafa Kemal'in askerleri it sürüsüdür" diyenlere gıkını çıkaramayanlar, tek kelime edemeyenler, İslam, Devlet, Millet, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı PKK/PYD/YPG/SDG'ye "terör örgütü değildir, onlar topraklarını savunan bir örgüttür" diyenler, Atatürk adını militarist bulan ve ağzına almaktan imtina edenler, Gezi olaylarında 5 tane ağaç için Türkiye'nin şehirlerini yakıp yıkanlar, Beşiktaş Çırağan caddesinde ve Eyüp Sultan parkında yüzlerce ağacı katledenler; Şimdi Atatürk Havalimanına 132.5 adet ağaç dikilerek dünyanın en büyük ilk 5 şehir parkından biri yapılması projesine, İsim de korunmak suretiyle Millet Bahçesi yapılmasına Atatürk ve çevre savunması gerekçeleriyle karşı çıkmaktadırlar.

Atatürk, çevre, yeşil ve ormanların korunması; 132.5 adet ağaç dikilerek şehir ormanı yapılması projesine karşı çıkarak, Türkiye'nin ormanlarını 40 yıldır yakan PKK/,PYD/YPG/SDG'ye sesini çıkarmayarak değil; Türkiye'nin yeşil, ağaç ve orman miktarını arttırarak olur!

İslam, Devlet, Millet, Atatürk, Cumhuriyet, Demokrasi, çevre, yeşil, orman ve ağaç düşmanı PKK/PYD/YPG/SDG, FETÖ, DHKP-C vb. terör örgütlerini imha ederek, teröristleri tek tek alnının çatından vura vura esfeli safiline sürerek olur!

Güler misin, ağlar mısın?

Çapsız dangalakları Allah ıslah eylesin!

Kullanışlı aptallara Allah akıl fikir versin!

Saygı ve selamlarımla…