Askere giden erlerin SGK’sını devlet ödesin 

Geçen gün Meclis'te vekiller kendilerine kıyak yaptı. Şöyle ki: Akademisyen vekiller yarın bir gün görevlerine geri dönerse hem emekli vekil maaşı hem de akademisyen maaşlarını alabilecekler. Yani maaşlarında bir kesinti olmayacak. Çok kıyak bir hareket yani. Bende diyorum ki hep bana Ya Rab bena olmasın. Vatandaşa da kıyak yapılsın. Ahmet, Mehmet, Hasan, Hüseyin... Evladını gönüllü olarak askere gönderiyor hem de büyük bir keyifle. Niçin Peygamber ocağı olduğu için. Niçin bayrak inmesin ezan dinmesin diye. Niçin vatan bizim anamız olduğu için.

YERİ GELİYOR HEM SERDEN HEM DE YARDAN GEÇİLİYOR

Askere giden gençlerimiz büyük bir coşkuyla vatandaşlık görevini yerine getirmek için 'Mehmetçik' oluyor. Yeri geliyor serden, yeri geliyor yardan vaz geçiyor. Yeri geliyor vatanı için bayrağı için, ezanı için, yüce makam olan şehitlik makamını elde ediyor. Ne büyük bir şeref.

80 MİLYON MUTLU OLURSA CUMHURBAŞKANI DA MUTLU OLUR

Diyeceğim o ki askere giden gençlerimizin büyük bir oranı bir işte çalışıyor. Görev zamanı geldiğinde işini terk edip vatanın müdaafası için silah altına gidiyor. Asker ocağına düşen gençlerimizin SGK'sı da bıçak gibi kesiliyor. Velhasıl askerlerimizin SGK'sını devlet baba ödese. 80 milyon vatandaş büyük bir bayram eşliğinde sevince boğulmaz mı? 80 milyon mutlu olursa Cumhurbaşkanı mutlu olmaz mı? Başbakan mutlu olmaz mı? Bahçeli mutlu olmaz mı? CHP ve HDP'yi hiç saymıyorum. Terör örgütü PKK'nın belinin kırıldığı şu günlerde askerin SGK'sını devletin üstlenmesi Peygamber ocağına büyük bir moral ve motivasyon olmaz mı? Hem halkımızın hem de askerimizin mutlu olduğu bir ortamda halkın gönlünde taht kurmuş Cumhurbaşkanı Erdoğan bu mutluluğa ortak olmaz mı? Tabi ki olur ve de olacaktır da. O vakit hayırlı olsun.

* * * *

Dün Türkiye bugün ise Katar

Emperyal göçlerin boyunduruğu altına girmeyi kabul etmeyip 'Milli' olmaya çalışan Katar, Emperyal güçler, güdümünde olan Suudi Arabistan, BAE, Yemen, Mısır ve Bahreyn gibi ülkelerini kullanarak saldırıya geçti. Gerekçe nedir? Terör örgütlerine destek vermek. Katar karşıtı bloğun terörist dediği kim: İHVAN yani Mısır merkezli Müslüman Kardeşler ve de Hamas. İddia edildiği gibi Katar, Mısır'ın terör örgütü ilan ettiği İHVAN'a yardım etti-ediyor diyelim o vakit daha yakın zamanda ABD kongresi Suudi Arabistan'a DEAŞ'ı destekleğini ilan ederek ülkeye yaptırım uygulamadı mı? Terör örgütü El-Kaide'nin finansörünün Arabistan olduğu yıllarca dillendirilmedi mi ABD ve Batı tarafından. Katar'ı boğmak için harekete geçen Arabistan'ın terör konusunda sicili hiçte temiz değil.

Velhasıl: Önceki gün Mursi önderliğindeki Mısır, dün 28 Şubat, e-muhtıra, gezi, 17-25, 15 Temmuz darbesiyle Erdoğan liderliğindeki Türkiye, bugün de kendi ayakları üzerine durmaya çalışan Katar.

Özetle: Kendi göbeğini kesmeyeceksin. ABD ve İsrail'e kaş göz etmeyeceksin. Petrole tek başına hükmedemeyeceksin. Türkiye ile fazla kanki olmayacaksın. Otur denildi mi oturacaksın kalk denildi mi kalkacaksın. Sözün özü: Müslüman coğrafyası kansız, gözyaşısız, silahsız, çatışmasız ve de başıboş bırakılmamalı. İşte özelde Katar genelde ise İslam coğrafyası üzerinde oynanan oyun tam da budur.