Ankara'da yani Türkiye'nin yönetim mekanizmasının işlediği ana çarkın döndüğü ve diğer dişlilerin dönmesini sağladığı merkezde, yine bir patlama gerçekleşti ve yine arkasında PYD ile PKK'nın izlerinin olduğu ortada...

Ankara'da yani Türkiye'nin yönetim mekanizmasının işlediği ana çarkın döndüğü ve diğer dişlilerin dönmesini sağladığı merkezde, yine bir patlama gerçekleşti ve yine arkasında PYD ile PKK'nın izlerinin olduğu ortada...

Keza Başbakan Ahmet Davutoğlu'da bu yönde açıklamada bulundu aynı gece...

Kısa bir süre önce yine Ankara'da yaşadığımız o elim patlamanın ardından da aynı şeyi düşünmüştüm, bugün de aynı inancı güdüyorum..

Bu işin arkasında PYD-PKK değil başka bir DEVLET var kardeşim!

Türk devletinin son dönemde ki Suriye üzerinden oynanan oyunlara sessiz kalmaması ve bölgede kurulacak güç dengelerine müdahil olması, malumunuz üzere bir kaç ülkeyi ziyadesiyle rahatsız etmektedir.

Armageddon savaşının ayak seslerinin duyulduğu şu günlerde, yine pek çok rivayette bahsedilen Suriye ve civarındaki bölgelerde hakimiyet kurmaya çalışan devletler, Türk devletine rağmen bir şeyler yapmaya çalışsalar da, bu girişimlerin de başarılı olamamışlardır.

Bu nedenle Türkiye'nin elini zayıflatmak için kullanılan kartlardan bir tanesi terör kartıdır ve söz konusu bölgede ki alakadar lığımızı zayıflatmak için Türk devletinin gücünü, Türkiye sınırları içindeki terörize olaylara çekmek adına hedef şaşırtmaya çalışmaktadırlar.

İlluminati isimli kitabımda da aktarmıştım ve 2023 yılının önemli bir tarih olduğuna dair vurgu yapmıştım. Bununla birlikte hep söylerim 2016 yılı 2023 yılına dek yaşayacağımız en sakin tarih diye...

2016 yılından sonra Ortadoğu'da ki güç dengelerinin değişeceği aşikar ve ABD'nin kurguladığı büyük bir operasyon işlemeye devam ediyor ve bakınız 11 Eylül İkiz kuleler saldırılarından sonra ABD karşıtı olan hemen hemen bir çok ülkenin lideri bir şekilde derdest edildi.

ABD'nin Yahudi lobisinde ki kurmaylarına göre Putin'de bir şekilde derdest edilmeli çünkü ABD karşıtlığı güdenlerin en babası...

Fakat ABD'nin İlluminati, Tavistock, CFR, Bilderberg gibi gölge kurmayları ise aynı kanaatte değil ! Onlara göre Rusya dünya dengeleri bakımından önemli bir aktör ve yapılan küresel pazarlıklarda her zaman masanın başında olmak zorunda...

Putin'i ne Afganistan, ne Lübnan, ne Irak ne de Suriye gibi askeri bir harekat ile vuramayacakları aşikar. Ancak ellerinde daha önemli bir silah var! Petrol... Rothschild ailesinin Rusya'da ki petrol şirketleri, Rus ekonomisine yön verir nitelikte olduğu için Putin'i Petrol üzerinde ki manipülasyonlar ile zorlayabilirler...

Fakat masada olması gereken başka bir ülke daha var ki o da Türkiye! Ancak Türkiye şuan için avuçta tutulur bir ülke olarak gözükmüyor çünkü Ortadoğu'da kurulan dengelere müdahil oluyor, görüş belirtiyor, çıkarlarını savunuyor ve bunları yapmaya da devam edecek.

Bu nedenle Türkiye'nin kucağına bırakılan terörize olaylar, Orta doğu'da ki söz sahibi olma idealinden vazgeçmesi için yapılan saldırılar olduğunu düşünüyorum.

Ancak bence Türk istihbarat teşkilatımız MİT evvela kendi teşkilatı içerisindeki Paralel ajanlara "kamufle olun" talimatının kimler tarafından verildiğinin ve özellikle yine teşkilatımız içerisinde bu tür bombalı saldırıların istihbarat ayrıntılarını maniple edenlerin peşine düşmelidir.

Özellikle Mayıs ayına dikkat edilmesi ve bilhassa istihbâri olarak kontrespiyonaj konusuna ehemmiyet verilmesi elzemdir. Mayıs ayı geldiğinde kimsenin üzülmesini elbette ki istemeyiz.

Ancak Ortadoğu'da kurdukları dengenin pastasını, Türk devletine kaptırmayı istemeyen yapılar, bizi terör ile mağdur edip, İlluminati'nin "kaos'dan düzen" teorisini gerçekleştirmek isteyecek ve pazarlık masasında kendi dayattıkları pasta dilimine razı etmeye çalışacaklardır.

Neden? Çünkü Türkiye, Suriye ve Irak'a girerse karşısında direnişçi sözde kürt gruplar olan PYD veya PKK ile karşılaşmayacak! Orada karşılaşacakları gruplar özel yetiştirilmiş batı ülkelerin komandolarından oluştuğunu gördüğü an, onlarda biliyor ki tüm dünyanın dengesi değişecektir! İşte bu karşılaşmanın olmaması ve daha sonra olsa dahi Türkiye'nin buna hazırlıklı olması için Türkiye masada ikna edilmelidir...

Son olarak en başta söylediğimi tekrarlıyorum; Ankara'da ki elim patlama piyonların değil, ağababalarının işidir! Bu DEVLET işidir!

Olan mazlum insanımıza olmaktadır. Başımız sağolsun....