Aziz dostlar, bugünkü köşe yazımızda sizlere tarih ve günümüz penceresinden bakarak bir karma yapmak suretiyle seslenecek ve yazacağız. Yazı başlığından konumuzun ne olduğunu hemen algılamışınızdır.

Aziz dostlar, bugünkü köşe yazımızda sizlere tarih ve günümüz penceresinden bakarak bir karma yapmak suretiyle seslenecek ve yazacağız. Yazı başlığından konumuzun ne olduğunu hemen algılamışınızdır. Her 24 nisan hep gelenektendir. Bu tarihte her Amerikan başkanı aleyhimize, 'Tarihin Ermeni Meselesi' ne atıftan olarak 'Türler tarihte 'BÜYÜK FELEKET' yaptı' yumurtasını yumurtlardı her yıl her seferinde. Biz Türkler de ardından hemen küplere biner 'YOK EFENDİM BİZ SOYKIRIM YAPMADIK, TARİH ÇARPITILIYOR' diye her defasında bas bas bağırır, Amerika'ya karşı kıyameti koparırdık.

24 Nisan 2021 günü ve yılı itibariyle durum daha da kötü oldu. Yeni Amerikan Başkanı, hatırlarsınız, kendisini birçok yazımda, ismi onu çağrıştırdığı için 'BİDON KAFALI' (içinin suyu boşaltılmış bidon gibi içi boş ve susuz işe yaramaz bidon su kabı) lakabını taktığın Jeo Biden (veya Bidon), selefleri diğer ABD başkanlarından farklı olarak yağdı, gürleri ve esti. Yazılı beyanatının satır aralarından çıkaracaklarımızdan olarak neler söylemişti: Şunları söylemişti:

'Osmanlı Devleti soykırım yaptı; Konstantinopolis' de Ermeni aydınları ve akillerini toplayıp Ermeni halkı ile birlikte öldürdü. Geçmişe dönük cezalandırma yapmayacağız. Ama, bundan böyle yeniden böyle bir şeye başvurursanız sizi bu sefer cezalandıracağız.'

Bidon Kafalı Katolik Emperyalisti (bir önceki başkan Donald Trump Protestan Hristiyanlığı – Siyonizm karması Evangelist Emperyalist idi) , bu yeni üslubuyla, Amerika olarak ilk defa küplere bindi. Dolayısıyla olarak, 'Muhatabımız 'Osmanlı' demesine bakmayınız, amacı, 'Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla' kabilinden asıl hedefi biziz, Türkiye'dir. Biz de milletimiz ve devletimiz olarak haklı bir surette 24 nisanda ilk defa daha geniş boyutlarda olarak küplere bindik, yağdık, estik gürledik. Nasıl gürlemeyelim ki, Bidon kafalı, işin esasına bakılırsa, geleceğimize yönelik emellerini, 'projeksiyon planları' ndan olarak şu iki hususu 'satır aralarında gizli' olarak vurgulamak ve dile getirmek istemiştir:

1-Niye 'Konstantinopolis' dedi?: Bidon kafalı Uzay'dan gelmedi. Yüzyıllardır, Konstantinopolis'in İstanbul olduğunu herkes, bütün Dünya bilir. 'Konstantinopolis', şehrin Yunanca ismidir. Uzatmayalım, bunu sarfla Yunanistan – Rumlara mesaj verdi: Dünün, 100 yıl öncesinin İngiliz Başbakanı Lloyd George'un rolünü günümüzde, kendisi yeniden veya ikinci defa olarak, 'İKİNCİ BİR LLOYD GEORGE, JEO BİDEN' olarak kendi emperyalist emellerinden Küçük Yunanistan'ı Büyük Türkiye'ye karşı yeniden 'VEKALET SAVAŞCISI' rolünden olarak hazırlıyor.

'Başta Amerika olmak üzere, NATO ve İsrail'den aldığı cesaretle' denilerek, günümüzün Yunanistan Başbakanı olarak Kiryakos Miçotakis de 'İKİNCİ BİR ELEFTOROS VENİZELOS ROLÜ' ne soyunarak sanki, 'Mevcut Yunanistan'ı iki katına çıkarmak' sevdasına düşmüş görünümü veriyor.

Jeo Biden'in 'KONSTANTİNOPOLİS MESAJI' ile , 'Ey Yunanistan!... Vekalet Savaşçım olarak sen bana hizmet et, ben de sana Konstantinopolis'e ek olarak, Doğu Trakya, Batı Anadolu, Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'i vereyim' demek istemektedir. Buralarda 'jandarma devletim ol' demektir. Zaten günümüz Amerika'sı, dünün İngiltere'si benzeri Yunanistan'ı bütün gücüyle silahlandırıyor. Kendisi de çok sayıda askeri üsleriyle buraya yerleşiyor. Üstelik de 'Yunanistan'ın ekonomisi zayıftır' gerekçesiyle bütün silahları bu devlete bedava veriyor. Dünün İngiltere' si de zaten 'VENİZELOS YUNANİSTAN' ını 100 yıl önce üzerimize saldırtırken silahlarını bu ülkeye bedava vermiş, 16 Mayıs 1919'da Yunan sürüleri ve haydutları İzmir'e İngiliz gemileriyle çıkarılmışlardı. Anlaşılan, GÜNMÜZÜN LLOYD GEORGELERİ VE GÜNÜMÜZÜN VENİZELOSLARI Türk İstiklal Savaşı Tarihi'ni hiç okumamışlar. Zır, zırzop cahiller. Gelecekleri varsa, görecekleri de vardır. Sanki, Anadolu yaylalarında yeni mezarlarına gömülmeyi çok çok özlemişlerdir.

2- Bidon kafalı, 'Bundan sonra yeniden böyle bir soykırıma başvurursanız sizi bu sefer cezalandırırız' mesajını da niçin vermişti?: Bu da Jeo Biden'in 'Emperyalist devletlerin maşası' denilen 'Siyasi Kürtçüler' e yönelik, 'Artık bundan böyle biz sizi terörist olarak görmeyeceğiz (geçmişte Türkiye'yi uyutmak için görüyormuş gibi görme yalancılık taktikleri) açık açık koruyacağız' ı çağrıştırmaktadır. Zaten bunların, yıllardır PKK'ya karşı 'Ülkemizi emperyalist bölünmeden kurtarmak için' emelimizle yaptığımız 'Terörle Mücadelemiz' in, Anglo –Saksonya ve Kıta Avrupa'sında hep 'Kürt Soykırımı' olarak tanımlanmasına bakılırsa, bununla geleceğe yönelik ne demek istedikleri gün gibi açığa çıkıyor.

Emperyalist yayılmacı ve sömürgeci Amerika'nın 24 Ocak 1976'dan beri, Kasım 1975'de yeni başkan seçilen Cimmy Carter'e onaylatılan ve bu işte İsrail ile müttefik olarak gerçekleştirilmek is-tenilen 'Birleşik Bağımsız Büyük Kürdistan Projeksiyon Planı' gereğini, nihai tahlilde gerçekleştirmek için de bu mesaj verilmiştir.

Ortadoğu'da İngiliz – Amerikan ikilisinin kendilerine bölgemizde 'jandarmaları devletçikler' olarak kurdukları 1830'da Yunanistan, 1920'de Ermenistan , 1948'de İsrail gibi, 2026'da da 'dördüncü jandarma devlet Birleşik Kürdistan' için var güçleriyle çalışıyorlar. Tabii ki böyle bir 'jandarma devlet', üstelik de en büyük 'toprak payı' nı Türkiye'den alacak olduğu halde işler planlanmıştır.

CIA-MOSSA, 1978'de bu kukla devleti kurmanın 'Vekalet Savaşçısı' olarak PKK'yı kurdurdu. Lideri Apo, 1984'de bize Eruh'ta 'ilk saldırı' yı yapınca, 'Bununla kurtuluşumuzun ilk kurşunu atıldı' dememiş miydi? Demişti. Biz de zaten, 37 yıldan (1984- 2021) beri, Müslüman Kürt kardeşlerimize de zararları olacak, hatta daha büyük zararlar getirecek (Çünkü, Bağımsız Kürt bölgeleri ileriki yıllarda Büyük İsrail için Kürk soykırımları ve göçe zorlamaları ile boşaltılacaktır) üstelik de 'Benim dinim Zerdüşlüktür' diyen 'Apo'nun heykelleri dikilecek', bütün Müslüman Kürt kardeşlerimiz Zerdüş olmaya zorlanacak, Ortadoğu'nun Sünni İslam dokusu bütünüyle yok edilerek, ardından da 'Tarihi Haçlı Seferleri bugün sona erdi' büyük şenlikleri Anglo –Saksonya ve Kıta v Avrupa'sında yapılmaya başlanacaktır.

Bütün bu projeksiyon oluşumlarını bölgemizde akim bırakmak için başta ülkemiz olmak üzere, Irak'ta, Suriye'de ve hatta zaman zaman İran'da onunla, 'Terörle Mücadele ' adı altında canhıraş mücadele veriyoruz.

Uzatmayalım, Bidon kafalı, satır aralarında demek istiyor ki, yukarıda adı geçen dört bölgede Kürtlere yönelik 'Terörü Bitireceğim' adı altında 'Kürt Soykırımı' ı durdurmazsan, ben durdurmasını bilirim. Yani anlaşacağınız, önümüzdeki çok uzun olmayacak yıllarda, 'Kürtlere yönelik askeri harekatlarını her yerde ve her zaman kayıtsız şartsız durdurmazsan sana 'Vekalet Savaşlarım' yanında bizzat ben İsrail ve NATO ile birlikte müdahale ederek durduracağız' yapılanması getirilmek istenilecektir.

İşte Bidon kafalının satır aralarından çıkarılacak yeni projeksiyon planları bunlar olsa gerektir. Yani anlayacağımız, kendilerine kukla ve jandarma 'Birleşik Bağımsız Büyük Kürdistan Devleti', 'YENİ BİR VEYA BELKİ DE SON HAÇLI SEFERİ' ile kurulmaya çalışılacaktır. Ama, başta 'SELAHATTİN EYYABİNİN TORUNLARI KÜRT KARDEŞLERİMİZ' olmak üzere, onların Müslüman Kardeşleri Türkler, Araplar, Farslar' ın 'BİRLEŞİK İSLAM ORDULARI', Haçlı Savaşının kazanılması ve kukla, jandarma devletin yanında 'BÜYÜK YUNANİSTAN, BÜYÜK İSRAİL VE BÜYÜK ERMENİSTAN' ın kurulmasına izin vermeyeceklerdir düşüncesi ve kanaatindeyiz vesselam.