Daha acımızı yaşayamadan, PKK’lı hainler bu kez Kayseri’de düğmeye bastı.

Daha acımızı yaşayamadan, PKK’lı hainler bu kez Kayseri’de düğmeye bastı. Bu öyle bir hainlik ki, duyduğunda kaskatı kesiliyor insanın bedeni, nefretle doluyor yüreği…

Acı büyük olunca, bunu yaşatanlara karşı kin ve nefret de o kadar büyük oluyor…

Kin ve nefretimizin zirvede, ancak çok hassas olmamız gereken günlerden geçiyoruz!..

Etrafımız ateş çemberi; insanlık Halep’te yaşanan soykırıma karşı seyretmenin dışında bir eylem yapmıyor!..

ABD Başkanı Obama, 2016 yılının son basın toplantısında Halep’te yaşananlara dikkat çekse, ABD’nin Suriye politikasında hatalar yaptığını söylese ne yazar!..

Dünyanın çivisi çıkmış bir kere; ne insanların çektiği acı, ne de yaşadıkları vahşet insanların umurunda!.. Herkes kendi menfaat ve çıkarının peşinde!..

Hastaneler, okullar bombalanmış, daha bu dünyadan yaş almamış çocuklar can vermiş kimin umurunda!..

Son yıllarda yaşananlardan anlıyoruz ki Türkiye olarak yalnızız; sınırlarımızın dibinde bize yöneltilen tehdit karşısında da yalnızız, bizi içten yıkmaya çalışan PKK teröründe de!.. Tabii FETÖ’yü de eklemeliyiz bu halkaya.

Hatta, ekonomik operasyonlarla bizi çökertmeye çalışanlara karşı da yalnızız!..

Bu yüzden Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi bu güzelim topraklarda birlikte yaşayan tüm halklar olarak, ister içten, ister dıştan gelsin tüm saldırılara birbirimizle kenetlenerek karşı durmaktan başka bir şansımız yok!..

İşte bu yüzden de içinden geçtiğimiz bu hassas dönemde kin ve nefretimizi boşaltacağımız aktör, ya da aktörleri doğru seçmemiz lazım…

Zaten eğer bu ülke üzerine oynanan oyunlar bir türlü tutmuyorsa, bunun en önemli nedeni toplum olarak gösterdiğimiz sağduyudur. Ancak yine de dikkatli olmakta fayda var.

PKK’nın her eyleminde, hedefimiz Kürtler değil, PKK olmalı.

Hatta daha da ileri giderek Kürtlere sahip çıkarak onları PKK’nın insafına bırakmamamız, PKK’nın vahşetine terk etmememiz gerekiyor.

Çünkü PKK’nın her hain saldırısında Kürtlerin de yüreği yanıyor, onların da PKK’ya nefreti her hain saldırıda daha da artıyor.

Kürtler PKK’nın gerçek yüzünü ördükçe, bu terör örgütünden daha da uzaklaşıyor.

İşte bu yüzden Çözüm Sürecine yüzde 90’ın üzerinde destek veren Kürtler, hendek savaşlarında, Kandil ve HDP’nin onca ısrarlı çağrısına rağmen, sokaklara çıkmayıp PKK teröründen uzak durmayı bildi…

İşte bu yüzden zaman, PKK’ya, lanet okuma, Kürtlere destek verme zamanıdır.