Sembolizm ya da diğer adı ile simgecilik, sanattan, edebiyat'a, ezoterizm'den, siyasal veyahut dinsel bir çok örgüte kadar kullanılmıştır.

Sembolizm ya da diğer adı ile simgecilik, sanattan, edebiyat'a, ezoterizm'den, siyasal veyahut dinsel bir çok örgüte kadar kullanılmıştır.

Bu sembolizm günümüzde İlluminati isimli şeytani örgüt tarafından da kullanılıyor ve öyle ustaca kurgulanarak kullanılıyor ki sıkça karşımıza çıkmalarına rağmen sadece farkındalığımızı artırabilirsek her yerde görebiliyoruz onları...

Özellikle Holywood'un filmlerinde veya Walt Disney'in çizgi filmlerinde, animasyon filmlerinde sıkça rastlarız bu gizlenmiş mesajlara.

Bunların çoğunu gözlerimize görmemize rağmen bilinçli olarak fark etmeyiz ancak bilinç altımız hiç birini kaçırmaz ve anında gördüklerini bilinç altına yani gizli beyne kaydeder.

Sonra ne olur peki?

Sonra gördüğümüz o öğeleri beyin eşleştirir ve ne kadar çok aynı öğeler bilinç altımıza yerleşirse beyin de otomatik olarak "Ya biz bu öğeleri çok kullanıyoruz paşam, dur yaşam tarzımızı da buna göre dizayn edelim" der ve başlar bu şekilde çalışmaya...

Ve nihayet uzun soluklu dünya hayatının kayda değer bir bölümünde bizim yaşantımızı, alışkanlıklarımızı, davranışlarımızı etkiler hale gelir.

Ben söylemiyorum! Bilim söylüyor;

"London University College'de gerçekleştirilen deneyde, deneklere subliminal imajlar ile görseller sunuldu. Deneyin ilerleyen günlerinde ise denekler gözle görülmeyen ancak bilinç altının kaydettiği öğelerde kendilerine telkin edildiği gibi davranmaya başladı."

İşte bunu bilen, beyne gönderilen gizli mesajların etkisini fark eden şeytani yapı uzun süredir bunu "Algı Yönetimi" olarak kullanıyordu.

***********************

Şimdi gelelim asıl meseleye;

Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın da katılımı ile Milgem Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Burgazada Korveti denize indirildi.

Milletimize hayırlı olsun inşaAllah...

Fakat bu milli korvetimizde şaşırtıcı bir durum vardı ve belki de Türkiye'de ilk defa milli bir yapıda gizli mesaj kullanılıyor ve şeytanilerin birbirleri ile haberleşme de kullandıkları bilinç altı mesajları kullanılıyor ve diğer bir deyişle şeytan kendi silahı ile vuruluyordu.

İşte buna şerri hayra çevirmek denir üstadım!

Nasıl mı yapıldı?

Korvet denize indirilmişti, görkemli bir tören düzenlendi ve ülkenin en üst düzey isimleri oradaydı...

Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genel Kurmay Başkanı, Milli Savunma Bakanı ve diğer üst düzey yöneticiler...

Peki, onları orada buluşturan Korvet'in önemi ne idi?

Şüphesiz milli bir yapı olması ve başarı ile tamamlanması öncelik ancak başka önemli ve gizli başka bir özellik daha vardı.

Korvet'in üzerinde bir seri numarası duruyordu, bu numara uzaktan bakıldığında sıradan bir seri numarası gibi duruyordu ancak hiçte öyle sıradan değil, şeytani yapının kalbine saplanan korkunç bir hançer gibiydi adeta.

Korvet'in üzerinde F513 rakamları kodlanmıştı.


Ne anlama geliyor biliyor musunuz?

F harfinden başlayalım... İnandığımız kitap olan Kur'an'ı Kerim'in bir diğer ismi de Furkan'dır.

Furkan'ın genel manası ise "Hak ile Batıl'ın ayrılması için konulan yasa, Allah'ın gönderdiği kitaptır.

Korvet üzerinde yazan F harfi hak ile batılın ayrılması demek olan ve Allah'ın kitabı olan Kur'an demektir.

Peki ya 513 rakamı ?

Yine yüzümüzü Kur'an'a çeviriyoruz;

Kur'an'da ki 51. Sure Zariyat suresi. Zariyat kelime anlamı ile sürükleyen rüzgarlardan bahseder.

Peki ama neyi sürükleyen rüzgarlar?

Zariyat suresinin 3. ayetine bakalım şimdi de;

"Yemin olsun akıp gidenlere"

Nerede akıp gidilir sizce? Elbette ki su üzerinde...

Su üzerinde en çok akıp gitmeye etki eden nedir?

Zariyat yani Rüzgarlar...

Şimdi toparlayalım;

Korvet üzerindeki kodlar F513...

F Harfi - Furkan (Kur'an)
51 Sure - Zariyat Suresi (Rüzgarlar Suresi)
3. Ayet - Suda akıp gidenler

Ve görüleceği üzere alnı öpülesi düşünen insanlar, şeytanın silahını şeytana çevirmişler...

Onlar subliminal mesajlar ile mühürlerini her yere vuruyorlar, tekgözlerini, piramitlerini, cinsellik içeren öğelerini her yere yerleştiriyor ve bununla övünüyorlar.

Düşünen insanlar için gizli mesajlar veriyorlar...

Şimdi o düşünen insanlar şerri hayra çevirenlerin de gizli mesajlarını görsün...

Umud ediyoruz ki ülkemizde bu gibi ayrıntılara verilen önem artar ve bilinçli bir toplum olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemeye devam ederiz.

Saygı ve hürmet ile...