#AhmetTürk

Bildiğiniz üzere yaşadığımız şu günlerde terör soruşturması kapsamında birçok kişi gözaltına alınıyor, tutuklanıyor. Terör deyince akıllara gelen PKK ve siyasi uzantısı HDP de olayın mağdurlarından(!). Her yapılan operasyonda vatansever halkımızın içi rahatlıyor, devletimize dua ediyor. Keşke, ‘söylemleri ve davranışlarıyla teröre dolaylı veya direkt olarak destek veren ‘diğerleri’ne de işlem başlatılsa’ diyorlar, diyoruz.

Geçtiğimiz günlerde HDP’li siyasetçilerden terör soruşturması kapsamında tutuklanan Ahmet Türk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sosyal medya hesabımdan bu olay gerçekleşir gerçekleşmez kamuoyunun tepkisini ölçmek adına bir anket düzenledim. 7500 kişinin katıldığı 1 günlük anketimizin %70’e yakını Ahmet Türk’ün tahliyesini doğru bulmadığını söyledi. Halkın kanaati bu iken bunu farklı göstermeye, algı yaratmaya çalışanlar da oldu. Ama kimse kusura bakmasın, Ahmet Türk’ün ‘başkanım dediği belli’, ‘lider gördüğü belli’, ‘bulunduğu siyasi parti belli’, ‘bu partinin hangi örgütün uzantısı olduğu belli’… Eğer Ahmet Türk her onurlu T.C. vatandaşı gibi ‘PKK bir terör örgütüdür, her PKK’lı onursuzdur, şerefsizdir.’ deyip ve bugüne kadar durduğu nokta için ise ‘Yanlış politika izledik, hainlerin safında durmak yerine masum Kürt halkının hakları için çabalayıp uğraşsaydık bunları yaşamazdık.’ ifadelerini kullanırsa ‘helal olsun’ der ve bir nebze %30’a hak veririm.

Kimse bana ‘vicdansız’ demesin. Terör örgütüne, siyasi uzantılarına, onlarla alakalı kişilere acımak mı vicdan?

- Ben vicdanımı sırf ülkesini sevdiği için şehit edilen Fırat Çakıroğlu’nda kaybettim.

- Ben vicdanımı Kürtlerin haklarını savunduğunu iddia edenlerin 13 yaşındaki Kürt Fırat Simpil’i bombalayarak katletmesinde kaybettim.

- Ben vicdanımı sizin başkanınızın çağrısıyla Kobani’de toplanan teröristlerin kurban eti dağıtan Yasin Börü’yü katletmesin de kaybettim.

Farkında olalım, unutmayalım! Bu örgüt son 7 ayda 236 canımızı aldı. Asker, polisimizi kaybettik. Onlara karşı yapılan mücadele de siyasi parti ayrımı gözetmeksizin birleşip amasız devletimizin arkasında olmalıyız.

Unutulmamalı ki, ‘Teröre, teröriste sıkılmayan her kurşun, milletimize sıkılan bir kurşundur.’