Afrin kenetledi..

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e düzenlediği ZEYTİN DALI HAREKÂTI doğusu ve batısı; Türkü, Kürdü, Lazı, Arnavutu, Boşnakı, Arapı, Gürcüsü ile bütün Türk milletini bir birine daha fazla kenetledi...

Emekli bir Türk subayı olarak milletimin ASKER SEVGİSİNİ en iyi bilenlerdenim... BU MILLET ORDUSUNU ÇOK SEVER...

Sever amma... Hepsini değil, dininden olanları..

Diyarbakır Ulu Camii’nde üsteğmen üniformasıyla namaz kıldığımda Şeyh Abdülkadir’i Geylâni (Kuddise Sirruhu) gibi uğurlanmıştım..

Faşist, benliğini kaybetmiş, İslâm denilince gerilen, emrindekilere bile zulm etmiş bazı asker görünümlü hainleri hiç sevmez bu millet..

Onlar da bu milleti sevmezler..

* *

12 Mart’ta 1971’de de, 12 Eylül darbesinde de, vatan için düşünmeden can verecek yiğitlerimizi, Türkiye düşmanı teröristlerle; Deniz Gezmiş’ler, Mahir Çayan’larla bir tutmuştu bu reziller..

Cuntanın başı Evren, tarihe geçen o abuk lafı söylemişti.. “Bir sağdan, bir soldan astık…”

Aralık 2012’deki 12 Eylül duruşmasına cuntbaşı E. Org.Kenan Evren ve ihtilâlin Hv. K. K. E. Org. Tahsin Şahinkaya telekonferansla katılmışlardı..

Evren, mahkeme heyetinin, “Kamuoyunda bilinen şekliyle ‘adaletli olsun diye bir sağdan bir soldan astık’ cümlesi size mi ait?” sorusuna, “Evet.. cevabını vermişti..

“Ne amaçla söylediniz? Adam asma eylemi bu kadar basite indirgenebilir mi?” sualine de, “Bitaraf olduğumuzu göstermek için yaptık..

Sağ-sol demesinler diye taraf olmadığımızı göstermek için ‘bir sağdan bir soldan, bir sağdan bir soldan..” diye üç tekrarla da, dalga geçmişti..

Ölüp gittiler... Alâ Cehenneme zümera...

İbretlik hadiseler unutulmasın, mâsumların katili olmamış, pisliklerinden arındırılmış bugünkü ordumuzun kıymeti anlaşılsın diye zikrettim...

* *

Hainler boş durmuyor ben niye durayım? Bakın, bugünlerde sosyal medyada dolaşan bir VIDEO var..

Bir Amerikalı, halkını uyarıyor!..

Yarınlarda (Naziler sonrası Almanlara sorulduğu gibi) ABD’nin zulümleri de Amerikan halkından sorulursa, ben savunmamı hazırladım” diyor..

Videoda hülasa olarak anlatılanlar şöyle:

“Amerikan derin devleti ve güdümündeki ana akım medya büyük suç işliyor... ABD keyfe má yeşâ istediği ülkeye giriyor, istediği yeri bombalıyor..

Mâsum insanları öldürüyor ve bizler de, ana akım medyamız sustuğu için susuyor, suçu üstlenmiş oluyoruz…

ABD bunları yaparken, komşunun köpeğini öldüren adamın ‘bu işi yapmam için beni mahalleli tuttu yalanı gibi Amerikan halkını gösteriyor.. diyor!

Hazırlayan belki iyi niyetli ama bugünlerde piyasaya sürenler hin oğlu hinler.. AFRIN KENETLENMESINI BOZMAK ISTIYORLAR!..

Meselâ, “bütün savaşlar kötüdür ama Amerikanın yaptığı en kötüsüdür” sözü yalnızca ABD gibiler için doğrudur.

Biz asla masumlara saldırmadık ki KÖTÜ katagorisine girelim. Tarihimizde dünyevî menfaatler için girdiğimiz tek bir savaşımız yok!..

#harbiden: Allah (c.c), Afrin’le kenetlenen necip milletimizin birlik ve beraberliğini daim eylesin.. Allah ordumuzu muzaffer eylesin... Allah ABD derin devleti gibi zalimlere fırsat vermesin. Amin. 23.01.2018