“Acil koduyla” FETÖ Kanunu..

Haber şöyle: “15 Temmuz gecesi Şehitler Köprüsü’nde vurulan ve 20 kez ameliyat olan Gazi Levent Deveci, FETÖ’cü darbecilerin avukatı Meliha Mutlu’nun açtığı ‘HAKARET’ dâvasında yargılanıyor..”

Gazi Levent Deveci kardeşimiz 2017’de katıldığı bir FETÖ duruşmasında, FETÖ avukatı Meliha Mutlu’nun sözlü saldırıda bulunarak kendilerine “siz erkek misiniz, ne biçim insansınız” deyişine cevaben yalnızca “Terbiyesiz, ahlâksız” şeklinde mukabele ediyor..

Yani “erkekliğimi çok merak ediyorsan...” falan demiyor..

Ve terör örgütü FETÖ’nün görüllü avukatı Meliha Mutlu, gazi kardeşimiz Levent Deveci hakkında suç duyusunda bulunuyor...

Hani derler ya “hem suçlu hem güçlü” o hesap...

İşin asıl kahredici yanı ise, malesef o savcı da suç duyurusunu kabul ederek 15 Temmuz gazimiz hakkında dâvayı açıveriyor!..

ADALET BAKANLIĞININ VE TBMM’SININ DIKKATINE...

Terör örgütü FETÖ’nün tezgahını daha yüzlerce subay tutuklasanız da bu şekilde bozamazsınız!. Bozamıyorsunuz da zaten..

Bu tezgahı bozmak için evvelâ FETÖ’nün hain bir terör örgütü olduğunu DEVLETİN TÜM KURUMLARINA kabul ettirmeniz gerekir..

Baksanıza herhangi bir savcıya dilekçeyi veriyorlar ve üstelik sıradan bir insana da değil, FETÖ’cü hainlerin köprüde açtıkları ateş sonucunda ağzından kurşun yemiş ve TAM 20 KEZ AMELİYAT GEÇİRMİŞ BİR 15 TEMMUZ GAZİSİNE dâva açabiliyorlar...

FETÖ’yü hakikaten ve cidden yok etmek istiyorsanız acilen bir FETÖ KANUNU çıkartmalısınız.

TBMM seçim meçim demesin olağanüstü toplanıp bu kanunu çıkartsın!

Çıkartsın ki, bu hainlere sin kaflı küfreden birisi hakkında dahi dâva açılamasın...

Bunu yapmazsanız ağzınızla kuş tutsanız FETÖ alır yürür!..

“FETÖ ile mücadele edenlerin öncülerindenim” desem yetersiz kalır, zira daha FETÖ’yü sayın CB Erdoğan dahi kavrayamamışken bendeniz bunların nasıl hainler olduklarını her yerde söylemekte ve köşe yazılarımda da dile getirmekte idim...

Bu nedenle Allah için tekrar ediyorum...

FETÖ büyük bir tehlikedir...

Bazı dangalakların sandığından çok daha büyüktür tehdit ve tehlikesi...

FETÖ tezgahı bu yüzden acilen bozulmalıdır. TSK’dan gözünün yaşına bakmadan yüzlerce subayı atıyorsunuz FETÖ ile ilişkili diyerek... Tamam da hırsızın hiç mi suçu yok?

Yani Diyanet’in, iktidar erklerinin, adalet mekanizması içindeki nice savcı ve avukatın...

FETÖ’nün en önemli güçleri iş dünyasında ve yargı camiasındadır... Bunları temizlemeden TSK içindeki üçbeş gariban “emirkulu”nu temizlemekle FETÖ ZAFERİ kazanacağınızı mı sanıyorsunuz?

Zehi gaflet... Dalalet... Hattâ hıyanet olur bu zihniyetin akıbeti...

Gazi Levent Deveci’nin mahkemesi acilen durdurulsun ve sadece Allah için, milletimizin istikbâl ve emniyeti için teklif ettiğimiz FETÖ KANUNU ivedilikle çıkarılsın... ACİL KODUYLA yazıyorum...