Eylül ayının sonunda, ABD Temsilciler Meclisinde çıkartılan bir yasaya göre Ülkü Ocaklarının terör örgütü olup olmadığının araştırılması konusunda karar verilmiştir.

Eylül ayının sonunda, ABD Temsilciler Meclisinde çıkartılan bir yasaya göre Ülkü Ocaklarının terör örgütü olup olmadığının araştırılması konusunda karar verilmiştir.

Bu karar son derece vahim bir karardır. Uluslararası ilişkilerde devletlerin iç işlerine karışmazlık ilkesine, egemen eşitliğine, kendi topraklarında hükümranlık ilkesine ve karşılıklı saygı kuralına aykırıdır. Ayrıca bu karar iki Ülkenin yer aldığı Batı ittifakı, müttefiklik ruhu ve stratejik ortaklık yapısına asla uymamaktadır.

İkinci dünya savaşından bu yana, Türkiye'nin Amerikancı bir dış politika izlemeye karar vermesinden itibaren ABD'nin sürekli Türkiye'nin iç işlerine burnunu sokması; eğitimden kültüre, Milli güvenlikten ekonomiye, siyasetten dış politikaya neredeyse sürekli müdahale etmesi; gladyo yapılar kurması, her on yılda bir darbe ve muhtıralar yapması, toplumsal çatışmalar çıkarması, terör örgütleri kurması ve kanırta kanırta hunhanca desteklemesi politikalarında da olduğu gibi!

Türkiye 15 Temmuz 2016'dan itibaren ABD'nin gözünde çok değişti. Onun emirlerini harfiyen yerine getirmiyor, boyun etmiyor ve biat etmiyor, istediği politikaları izlemiyor, onun çıkarlarına hizmet etmiyor...Dünya sorunları ile ilgileniyor; Ortadoğu, Orta Asya, Afrika, Balkanlar ile ilgileniyor, bağımsız dış politika belirleyerek Milli bir eksende hareket ediyor. Bu da ABD'nin kanına dokunuyor. Türkiye'den Akdeniz ve Ege'deki haklarından vazgeçmesini, Kıbrıs'tan çekilmesini, Libya'da olmamasını, Ermenistan-Azerbaycan denkleminde Azerbaycan'a destek vermemesini, Rusya'dan S-400 almamasını, Irak'ta ve Suriye'de PKK/YPG/SDG'ye operasyon yapmamasını ve adı geçen Ülkelerden çekilmesini, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde PKK/PYD/SDG terör devleti kurulmasına rıza göstermesini, Ülke içinde PKK, FETÖ vb. tüm terör örgütlerini bitirmemesini istiyor ve emrediyor, ancak Türkiye ABD'nin isteklerinin tam tersini yapıyor.

Tam bağımsız politika izleyen, Milli çıkarları önceleyen, Batı ve emperyalizmin, ABD'nin finoluğunu yapmayan, tüm kaynaklarını onlara teslim etmeyen, enerji ve savunma sanayiinde kendi oyun planını belirleyen, tüm terör örgütlerini tek bir terörist kalmayıncaya kadar tek tek alnının çatından öldürme hedefinde çelikleşmiş bir irade ile ilerleyen, Milli ve tam bağımsızlıkçı bir tutum sergileyen Türkiye Hükümetinden, Başkanlık sisteminden, Cumhur İttifakından, mezara kadar sürecek birlik iradesinden, Vatansever, yerli ve Milli gençlik iradesinden, Ülkü Ocaklarından ve Ülkücü gençlikten aşırı dozda rahatsız oluyor, ABD.

Bundan ötürü soykırımcı ve barbar ABD, kendince karşı cephede ve Cumhur ittifakında çatlak oluşturmak, bloğu dağıtmak istiyor. Cumhurbaşkanını devirmek, Hükümeti indirmek, onun yerine emirlerini harfiyen uygulayacak, sorgusuz biat edecek ve boyun eğecek, Türkiye'yi eski soğuk savaş yıllarında olduğu kendi dümen suyunda tutacak Muhalefeti, fonladığı muhalefeti iktidara getirmek istiyor. Zaten daha önce Amerikan Başkanı Bıden, "Türkiye'de çıkarlarımızı korumak için Cumhurbaşkanını devireceğiz, Muhalefeti destekleyeceğiz, onları seçim yoluyla iktidara getireceğiz…" demişti. Fakat, başarılı olma ihtimali sıfır.

Şimdi ABD'ye bir bakalım, tarihsel süreçte onu analiz edelim.

Tarihte ne yaptı, günümüzde ne yapıyor?

70 milyon yerli Kızılderiliyi Şeytandan daha aşağılık bir şekilde soykırıma uğrattı.

Dünyanın her yerine yayıldı, dünyayı sömürdü, onlarca ülkeyi işgal etti; İslam dünyasında ve diğer dünya bölgelerinde açlığa, sefalete, yoksulluğa, savaşlara, kan ve ve gözyaşına neden oldu.

Dünyanın her yerinde terör örgütleri kurdu, besledi ve büyüttü. Onların eliyle cinayet ve katliam şebekeleri kurdu.

Soğuk savaş döneminde 59 ülkede darbe ve muhtıra, iç karışıklık ve toplumsal çatışma vb. yöntemlerle iktidarları değiştirdi.

Hedefindeki ülkeleri önce borçlandırdı, emellerine ulaşmak için iç karışıklık ve darbe yaptı, olmadı terör saldırıları yaparak ilgili ülkeyi terbiye etti, yine olmadı sudan bahanelerle onlarca ülkeyi işgal etti, katliam ve soykırımlar gerçekleştirdi.

Afganistan'da 1 milyon, Irak'ta 2 milyon, Suriye'de 1 milyon, Filistin'de 300 bin, Bosna'da 300 bin insan, Türkiye'de 55 bin insan (PKK/YPG/SDG) katletti.

Keşmir'de, Karabağ'da, Kuzey Kıbrıs'ta, Çeçenistan'da, Doğu Türkistan'da, Libya'da, Yemen'de… vb. yerlerde katliamlara kan ve gözyaşına neden oldu/göz yumdu/köşesinde keyifle izledi.

ABD bugün de dünyanın her yerinde, özellikle ve en çok ta İslam Dünyasında, Türk Dünyasında katliamlarına devam ediyor, tüm terör örgütlerini destekliyor. 2016'dan bu yana soykırımcı ve domuz sürüsü KCK/HDPKK/PYD/YPG/SDG'ye 5 bin uçak, 50 bin tır silah ve mühimmat, araç ve gereç, ağır silah verdi.

Amerika şunu bilecek ki! Ülkü Ocaklarından bugüne kadar terörist çıkmamıştır. Ocaktan vatansever, milliyetperver, insan, medeni, aydınlık insanlar çıkar. Şehit çıkar, Gazi çıkar, kahraman çıkar.

Amerika bir gün yıkılacak,

Ü. Ocakları ebediyen payidar kalacak!

Amerika terörist arıyorsa; önce kendisine, İsrail'le, sömürgeci-emperyalist-soykırımcı Batı tarihine; Hindistan'da 10 milyon insanı katleden İngiltere'ye, Cezayir'de 2 milyon insanı katleden Fransa'ya, Afrika'da 10 milyonlarca insanı katleden Belçika ve Almanya'ya, Libya'da 100 binlerce insanı katleden İtalya'ya,

Kendi düşük çocukları olan PKK/PYD/SDG, FETÖ, DHKP-C, DEAŞ, EL KAİDE, EL NUSRA, EL ŞABAP, BOKO HARAM'A... bakacak,

...!!!

Saygı ve selamlarımla...