Gruptaki ilk karşılaşmasında, favori Hollanda ile karşılaşan Ay Yıldızlılar; maçtan 4-2 üstünlükle ayrıldı. Jeneriklik gollerin atıldığı karşılaşmada, oynadığı futbolla da göz dolduran Şenol Güneş’in öğrencileri, Hollanda’ya adeta futbol dersi verdi.

A Milli takım 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde, gruptaki en zorlu iki rakibiyle karşılaşan millilerimiz; iki maçta da adeta gol oldu yağdı.

Gruptaki ilk karşılaşmasında, favori Hollanda ile karşılaşan Ay Yıldızlılar; maçtan 4-2 üstünlükle ayrıldı. Jeneriklik gollerin atıldığı karşılaşmada, oynadığı futbolla da göz dolduran Şenol Güneş'in öğrencileri, Hollanda'ya adeta futbol dersi verdi.

Gruptaki bir diğer zorlu karşılaşmada Norveç ile karşılaşan milliler; karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı. 180 milyon Euroluk Haaland ile Trabzonspor'da gol kralı olan Sörloth'lu hücum hattını adeta sindiren milli takım savunması; spor camiasından tam not aldı. Ozan Tufan attığı gollerle maçta yıldızlaştı.

Aldığı 2 kritik galibiyetle Katar'daki dünya şampiyonasına göz kırpan milliler; 2002'den beri süren hasreti bakalım dindirebilecekler mi?