650 TERÖRİST KALDI

Ne çok terörist varmış. Öldür öldür bitmiyor. Ama korkunun ecele faydası yok. Mutlu son soykırımcı teröristleri bekliyor. Eşek cenneti ( cehennemin dibi) onlar için hazır. 35 yıldır yurt içinde 43.000’in üzerinde terörist imha edildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz aylarda çeşitli defalar yaptığı açıklamada yurt içinde 700 terörist kaldığını bildirmişti.

Yine İçişleri Bakanlığınca yapılan yeni bir açıklamada Ocak ayı içerisinde yapılan iç güvenlik harekatlarında yurt içinde 50 teröristin daha imha edildiği bildirildi.

Yurt içinde ve dışında şehirde ve dağda başlatılan teröristle mücadele öngörülmektedir ki bir yılı geçmeden hatta bu yılın sonbaharına kadar yurt içinde nihayete erdirilecektir. Eli silahlı bu teröristler tamamen yok edilecektir.

Sonrasında sıra şehirlerdeki bunların sivil ve siyasi görünümündeki unsurlarına gelecektir. Onlar da teröre yardım ve yataklık etmenin, terörün propagandasını yapmanın, terör örgütünü korumaya, meşrulaştırmaya ve perdelemeye çalışmalarının hesaplarını tek tek Devlete, Devletin ve Milletin Yargısına vereceklerdir. Kaçış yoktur. Elbet bu hesap sorulacaktır; Devlete, Vatana, Millete ihanet edenlerden; Ülke düşmanlarına itlik edenlerden!

Zaten şu aşamada, uzunca bir süredir başlatılan terörün mali kaynaklarının ve uyuşturucu gelirlerinin kesilmesi operasyonları başarı devam etmekte, onların bu kaynaklarına çok büyük darbeler indirilmektedir.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu ve Yurdun tamamı teröristlerden temizlendikten sonra da sıra özellikle de bölgede sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel yatırımlara; yatırım, üretim ve istihdam altyapısının arttırılmasına ve topyekün gönenç seviyesinin yükseltilmesine gelecektir.

Konjonktür bölgede enerji, imalat sanayi, tarım ve hayvancılık ile tarım ve hayvancılık altyapısına dayalı hafif sanayi yatırımlarının keskin ve vurucu bir şekilde arzu edilen seviyede artması sonucunu doğuracaktır.

Bu çerçevede gerçekleştirilecek yatırım ve atılımlar bölgede ve tüm Türkiye'de işsizliği ve yoksulluğu ortadan kaldıracak, kaynaşmayı ve pekişmeyi daha da arttıracak; bin yıldır devam eden birlik ve kardeşlik ruhunu, ortak medeniyet, kültür ve coğrafya temelinde, ilahi mesaj çatısı altında kıyamete kadar yaşama arzusunu sarsılmaz bir şekilde perçinleyecektir.