16 Nisan’da işte bunları oylayacağız?

Pazar günü yüce Türk milleti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için sandık başına gidecek. Peki millet sandık başına gittiğinde neyi oylayacak?

Darbeler: Milletin üstünden her on yılda bir geçen tank paletlerinden, vatan topraklarının asker görünümlü cuntacıların postallarıyla kirletenlerden, devlete meydan okuma cüretine aracı olan e-muhtıralardan, itin köpeğin uşağı olan üfürükçü, Mehdi kılığına girmiş sahtekar-düzenbaz, kalleş 'Hocaefendi'lerin kökünü kazımak için tamam mı devam mı oylayacak.

Terörle mücadele: Çözüm sürecinden nemalanan terör örgütü PKK ve HDP, ağa babalarının da destekleriyle Doğu ve Güneydoğu'da hendekler kazdı. Şehirleri yaşanmaz hale getirdi. Çok sayıda vatan evladını şehit etti. Binlerce Kürt vatandaşımızı evinden yurdundan ırak etti. Devlet şefkat elini vatandaşa uzatırken kudretli elini de bölücülere indirdi ve sonunda hem terör örgütü hem de siyasi uzantısı kazdıkları hendek çukuruna düştü. İşte 16 Nisan'da vatana göz dikenlerle mücadelede amasız fakatsız devam mı tamam mı bu oylanacak.

İstikrar: Fazla ileriye gitmeye gerek yok. Türkiye'de 90’lı yıllardan itibaren vatandaşın belası olan kurulan koalisyon hükümetlerinin beceriksizliği nedeniyle patlak veren ekonomik ve toplumsal krizler… Hükümetin boşluğunu doldurma heveslisi olan ve yurdumun her sokağını ve kaldırımlarını işgal eden sözüm ona yer altı ve yer üstü çeteler… Darbe heveslisi çakma asker ve bürokratik vesayet odakları… 7 Haziran’da kısa da olsa 80 milyonun iliklerine kadar hissettiği koalisyon, belirsizlik, ümitsizlik, yıkım ve yok oluş korkusu. İşte vatandaş pazar günü istikrara tamam mı devam mı sorusunun cevabını oylayacak.

Fırat Kalkanı: Uluslararası güçlerin doğurtup büyüttüğü ve de besleyip başta ülkemiz olmak üzere Müslümanların başına bela ettiği terör örgütleri PKK-PYD-DEAŞ bahanesiyle ülke sınırlarının yeniden çizilme oyunlarının oynandığı şu günlerde sadece kendi vatandaşlarının değil tüm mazlumların umudu olan Türkiye, hem ırak hem de Suriye’de küresel baronların oyunlarına çomak soktu. Masada yenilmek istenen Türkiye masanın vazgeçilmezlerinden oldu. Özellikle de Fırat Kalkanı ile başarıya imza atan Mehmetçik, Suriye’de başımıza bela edilen teröristleri sınırımızdan temizleyerek Ortadoğu’da yeniden çizilmek istenen kanlı haritaları sahiplerine iade etti. Vatandaş 16 Nisan günü Müslüman ülkelere gözünü diken vampirlere iyi bir ders vermeye devam mı tamam mıyı oylayacak.

Avrupa’nın iti-köpeği: Türkiye’yi 1963 yılından itibaren kapısında bekletip köhnemiş yapısıyla yıkılması an meselesi olan Hristiyan kulübü Batı, yıllardır Türk milletini haraca bağlayıp tüyü bitmemişlerin hakkını sülük gibi emen IMF’yi kullandı. Türk milletinin cebine göz diken bu vampirler 2013 yılında bilmem nerelerine milletin tekmeğini yiyerek defolup gittiler. Böylelikle kabuğuna sığmayan Türkiye, çılgın projelerle Batı’yı adeta kudurttu. İşte kahraman millet 16 Nisan’da elde edilen bu ekonomik kazanımların devamını oylayacak.

Hainler-devşirmeler: Millet 15 Temmuz’da, Türkiye’ye göz diken devlet içinde devlet kuran ne kadar alçak, ne kadar kalleş ve de ne kadar satılmışlar varsa onların maskesini düşürerek tüm insanlığın gözü önünde bu devşirmeleri rezil rüsvay ve de kepaze etti. Yetti mi? Tabiki yetmedi. O vakit ne mi olacak? Pazar günü bu rezillerin kökünün bu topraklardan kazınmasının güvencesi oylanacak.

……

ZAFER MHP’NİN OLACAK

Yahu hala anlamadın mı ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ kabul edilirse MHP’nin her halükarda zafer kazanacağını. "Ben yine anlamadın onun için ‘Hayır’ cephesindeyim" diyen MHP’li seçmenlere sesleniyorum ve de diyorum ki bu zafer aynen şöyle olacak: Diyelim ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019’da yeni sistemin başkanı oldu velhasıl iki dönem bu görevi yürüttü. Cumhurbaşkanı Erdoğan üçüncü dönemde aday olamayacağına göre, Erdoğan sonrası partilerin adayları tek başına seçilemeyeceğine için hem AK Parti’nin hem de CHP’nin kapısını çalacağı parti MHP değil de kim olacak Allah aşkına. MHP şuanki sistemde üçüncü-dördücü parti olup HDP’nin Meclis’te komşusu. Yeni sistemde MHP Beştepe’nin ortağı olacak. Peki bu bir zafer değil de nedir? A benim 'Hayır'da ısrar eden Milliyetçi-ülkücü kardeşim.