2025 IPPA Uluslararası Piyano Yarışması Türkiye Kategorisi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nın yetenekli üç piyano öğrencisi derece kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
GENÇ ÖĞRENCİLER PERFORMANSLARIYLA TAM NOT ALDI
Başarılı genç yetenekler Sündüz Su Efe, Yasemin Tokoğlu ve Deniz Kantaş, uluslararası alanda önemli bir itibara sahip olan yarışmaya katılabilmek için gerçekleştirilen ön elemelerin tamamını başarıyla geçti. Türkiye kategorisinde de gösterdikleri performansla ailelerini ve öğretmenlerini gururlandırdı.
3 YETENEK DERECEYE GİRDİ
Genç Sanatçı kategorisinde; 16-17 yaş grubunda Sündüz Su Efe üçüncülük, 14-15 yaş grubunda ise Yasemin Tokoğlu ikincilik, Deniz Kantaş ise üçüncülük elde etti.
“GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”
Öğrencilerinin elde ettiği başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını açıklayan Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “Genç sanatçılarımıza olan desteğimizi sürdürmeye ve onların sanat yolculuklarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Geleceğe umutla bakan, yeteneğiyle ilham veren gençlerimizle gurur duyuyoruz.” denildi.