Ünlü sanatçı Sibel Can'ın kızı Melisa Ural ile oğlu Emir Aksüt'ün tatili herkesi kıskandıracak… Ünlü sanatçı, birkaç gündür 23 yaşındaki kızı ve 17 yaşındaki oğluyla Monaco'daki süper lüks villasında tatil yapıyordu. Bu lüks tatille yetinmeyen Sibel Can, iki evladını bu kez unutulmayacak bir yat gezisine çıkardı. Can, yıllık ücreti 82 bin TL olan London College of Communication'da iletişim okuyan Melisa ve oğluyla Monaco'dan Cannes'a geçti. Sibel Can, Cote d'Azur kıyılarında mavi yolculuk yapmak için kesenin ağzını açtı. Lüks motor yatları bir bir inceleyen Can, haftalık kirası 57 bin euro yani yaklaşık 230 bin TL olan 'MABRUK III' model tekneye hayran kaldı. Sibel Can, içerisinde 5 kamaranın yer aldığı 35 metrelik lüks yatta çocuklarıyla gözlerden uzak bir tatil yaptı.

Bayram için hazırlık
Can, içerisinde jakuziden ultra lüks kamaralara kadar her şeyin yer aldığı ve 7 yıldızlı otelleri aratmayan bir konforun olduğu yatta, bol bol sefa yaptı... Bikinili görüntülenme korkusu olmadan gün boyu denize girip güneşlenen ünlü sanatçı, böylece moral depolamış bir halde Antalya'daki sevenlerine bayram coşkusu yaşatacak.

Tam bir saray

Haftalık kirası 57 bin euro (yaklaşık 230 bin TL) olan 35 metrelik lüks yatta yok yok… 10 kişinin konaklayabileceği 5 kamarası olan iki katlı yatta jakuzi, 4.70 metrelik zodyak bot, jet ski, internet ve renkli partiler için ses ve ışık sistemi bulunuyor.