Takımların ısınmaya çıkmasının ve tribünlerin de dolmasının ardından Beşiktaş aleyhine yoğun bir şekilde küfürlü tezahüratlar başladı. Küfürlerin bir türlü durmaması üzerine stadyum hoparlörlerinden, normalin çok üstünde bir sesle önce Samanyolu, ardından Mohikan müzikleri verildi.

Çok yüksek sesle verilen müziğin ardından küfürlü tezahüratlar duyulmamaya başladı ve ardından durdu.

'ŞENOL GÜNEŞ'E TEPKİ'

Fenerbahçe - Beşiktaş maçın önce sarı-lacivertli taraftarlar, Şenol Güneş ve Beşiktaşlı futbolculara büyük bir tepki gösterdi. Tribünleri tıklım tıklım dolduran Fenerbahçe taraftarının bir bölümü kafası sargılı olarak maça geldi, bir kısmı ise ellerinde 300 yazılı kağıtlar ile maça geldi. Boş poşetler ile "tiner çekme" işareti yaparak siyah-beyazlı taraftarlara göndermede bulunan Fenerbahçeli taraftarlar maçtan hemen önce de Şenol Güneş ve siyah-beyazlı futbolculara atıfta bulunarak "Sahadan kaçan .... şeklinde bir tezahüratta bulundu

ALİ KOÇ: "FENERBAHÇE BÜYÜKTÜR, KÜFÜR ETMEZ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezon başlamadan önce, "Fenerbahçe büyüktür, küfür etmez." kampanyasını başlatmıştı.

Ali Koç, sezonun ilk iç saha maçı olan Bursaspor mücadelesinden önce şu ifadeleri kullanmıştı: "111 yıllık tarihi bir çınar olarak Türk sporunu sevgiyle, mutlulukla ve umutla yarınlara taşımak zorundayız. Can'ların, Lefter'lerin mirasının daima iyilik saçabilmesi, İhsan teyze ve Mümtaz amcanın aşkının hep devam edebilmesi ve Fenerbahçe ile ilk kez buluşan çocukların heyecanının hiç bitmemesi için haykırıyoruz. Statta, sokakta ve sosyal medyada, ' Fenerbahçe büyüktür, küfür etmez' diyoruz. Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda herkesi yeniden saygıya davet ediyoruz." (Sporx)