BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, geçtiğimiz hafta içi oynanan Medipol Başakşehir mücadelesine göre ilk 11'de iki değişiklik yaparak Fenerbahçe karşısına çıktı. Tecrübeli teknik adam, cezalı Emrah Başsan'ın yerine Novikovas'a, Ricardo Gomes yerine ise en uçta Oltan Karakullukçu'ya şans verdi.

Fenerbahçe, maçta ilk yarıyı 3-0 öne kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ilginç bir olay yaşandı. BB Erzurumspor'un hücum oyuncularından Ricardo Gomes, 60. dakikada oyuna girmeyi reddetti. Yılmaz Vural, oyuncusu ile bir süre konuştu ancak ikna edemedi. Bunun üzerine Yılmaz Vural, Cenk Ahmet'in yerine Bogdan Butko'yu oyuna dahil etti.

YILMAZ VURAL'DAN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Ricardo Gomes'in oyuna girmediği anlar ile ilgili maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Yılmaz Vural, "Yabancıyı serbest bırakmak isteyen zihniyete sesleniyorum. 2 ay paralarını almasınlar, takımın içinde olduğunu unutup UEFA'ya şikayete gidiyorlar. Ben de çoğu zaman alamadım. Biz ne yapalım?" dedi.

"YABANCI FUTBOLCULAR BURAYI DİNGONUN AHIRI SANIYOR"

"Ricardo Gomes'ten rica ettim, sana ihtiyacımız var oyuna gir dedim. Girmem dedi. Yabancı futbolcular burayı dingonun ahırı sanıyor. Bir başka oyuncuyu oyundan çıkardık diye bana soyunma odasına küfür etmiş. Bana bir de? Küfür! Ulan burası dingonun ahırı mı? Allah sabır veriyor. Birkaç sene önce olsa adam gibi döversin"