Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isimlerden Charles Kabore, siyah-beyazlılara mesaj gönderdi. Rus basınında Burkina Fasolu ön liberoyu Atiba'nın yerine düşen yönetimin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kabore'yi ara transferde veya en geç sezon sonunda kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

2013 yılında Rusya'ya gelen ve uzun yıllar Kuban Krasnodar'dan sonra şehrin bir diğer takımı olan ve Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Krasnodar'ın formasını giyen Kabore'nin de Kara Kartal'a sıcak baktığı iddia edildi.

Rus basınındaki haberlere göre; yakın çevresine konuşan Kabore, Krasnodar'dan ayrılıp Beşiktaş'a transfer olmaya hazırlanıyor.

30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, "Krasnodar'da çok uzun yıllar kaldım. Burada mutlu zamanlarım oldu. Ancak sezon sonu sözleşmem bitiyor ve geleceğim konusunda bir karar vermem gerekecek. Beşiktaş beni isterse tabii kioynamak isterim. Kim Beşiktaş'ta oynamak istemez. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Yönetimin de Kabore'nin bu düşünceleri sonrasında harekete geçmesi bekleniyor.

Futbola Fransa'nın FC Libounre takımında başlayan Kabore; Étoile Filante Ouagadougou (Burkina Faso), Marsilya, FK Krasnodar ve Kuban Krasnodar formalarını giydi. (Fotomaç)

Bu sezon FK Krasnodar formasıyla 22 maça çıkan Burkina Fasolu oyuncu, 1 gol ve 1 asist kaydetti

30 yaşındaki futbolcunun takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.