Yiğidolar’ın patronunun yakın dostu olan Fenerbahçe Başkanı, “Molde’li genç oyuncuyu (Hussain) kaçırma, mutlaka al. 2-3 seneye milyon Euro’lara gider. Belki bana satarsın!” dedi. Kırmızı-Beyazlılar 23 yaşındaki Norveçli yıldızın işini bitirdi.

Sivasspor orta sahaya önemli bir takviye gerçekleştirdi. Uzun uğraşlar sonrasında Molde forması giyen Etzaz Hussain ile anlaşma sağlandı. Transferin perde arkasında ise Aziz Yıldırım’ın olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı’nın, yakın dostu olan Mecnun Otyakmaz’a bu oyuncuyu tavsiye ettiği ifade edildi. Sarı-Lacivertliler’in bu sezon UEFA Avrupa Ligi gruplarında Molde ile oynadığı her iki karşılaşmada Hussain sahada olurken, genç yıldız fazlasıyla Yıldırım’ın gözüne girdi. Aziz Başkan’ın da kısa süre önce Otyakmaz’a, “Molde’li genç oyuncusu (Hussain) maçırma, mutlaka al. Yetenekli ve gelecek vaat eden bir isim. 2-3 seneye milyon Euro’lara gider. Belki bana bile satarsın!” dediği öğrenildi.

Merkezde görev alıyor

Otyakmaz’ın kurmayları Molde ile sözleşmesi sona eren Pakistan asıllı Norveçli futbolcunun transferini bitirirken, bir-iki gün içinde oyuncunun Antalya kampına katılması bekleniyor. 4 sezon Molde formasını terleten 23 yaşındaki futbolcu, orta sahanın merkezinde oynuyor. 1.82 boyundaki genç isim, Molde’de toplam 111 maça çıktı, 9 gol attı.