Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla Avrupa takımlarının gözdesi haline gelen Yasin Öztekin için son teklif Almanya'dan geldi. Sarı-kırmızılı formayla bu sezon çıktığı maçlarda 8 gol atan Yasin'e, Katar ve Azerbaycan takımlarının ardından Alman takımı 1860 Münih'in talip olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira ile anlaşan Bundesliga 2. Lig ekibinin transfer listesinin ilk sırasında Yasin var. 1860 Münih'in, Dortmund altyapısından yetişen Yasin'in bonservisi için Galatasaray'a 3 milyon euro teklif yapması beklenirken, oyuncuya verilecek yıllık ücret ise belirsiz.

Ayrılmayı düşünmüyor

Almanya'da doğup büyüyen Yasin'e, 1860 Münih'in dışında Hamburg ve bir Alman kulübünün daha talip olduğu iddia ediliyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından durum değerlendirmesi yapan 29 yaşındaki futbolcunun, yakın çevresine Galatasaray'da mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini söylediği öğrenildi.

Yasin, ligin 9. haftasında Adanaspor ile oynanan karşılaşmada oyundan çıkarken teknik direktör Jan Olde Riekerink ile tartışmış ve bu olay sonrasında kadro dışı bırakılmıştı. Ardından yönetim tarafından affedilen genç futbolcu daha da hırslanarak özellikle son haftalarda sarı-kırmızılı takımı sırtlayan isimlerden biri oldu.